378178137189793
80+
Telefona tema yüklesem performans kaybı yaşar mıyım? (zaten şarj sorunu var ondan sordum)
Harici temalar mutlaka telefona ekstra bir güç harcattırır. Amma çok amma az. Eğer dediğin gibi şarj sorunun da var ise yüklemeni önermem.Telefona tema yüklesem performans kaybı yaşar mıyım? (zaten şarj sorunu var ondan sordum)
Hocam aynı şeyi görmekten sıkıldım ne yapıcam bilmiyorumSonuçta önemli bir şey değil
Madem öyle indirmek istediğin temayı indirip bir kaç gün deneme yaparsın. Bir yavaşlama, eksiklik hissedersen silersin sonra.Hocam aynı şeyi görmekten sıkıldım ne yapıcam bilmiyorum
Neyse bende öyle düşünüyorum, teşekkürlerMadem öyle indirmek istediğin temayı indirip bir kaç gün deneme yaparsın. Bir yavaşlama, eksiklik hissedersen silersin sonra.
Simulator için cihaz başlı başına yorulacaktır mantık dışı.J6+'ımda şöyle bir ios çalıştırıyorum xCode Simülatörü
İos amaSimulator için cihaz başlı başına yorulacaktır mantık dışı.
herhangi bir performans kaybına sebep oldu muJ6+'ımda şöyle bir ios çalıştırıyorum xCode Simülatörü
Eğer sadece ikon ve duvar kağıdı değiştiren temalardan bahsediyorsanız hayır ama MIUI'da ki gibi arayüzü değiştiren temalardan bahsediyorsanız evet bir miktar kayıp olabilir.Telefona tema yüklesem performans kaybı yaşar mıyım? (zaten şarj sorunu var ondan sordum)