Dusmax 80+ Silver Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 2,798 Dahası Reaksiyon skoru 1,010 İsim Tayfun Yılmaz 13 Haziran 2023 #1 Arkadaşlar telefoncudan fatura jeletinli telefon aldım imeı sorgulattığımda telefon modeliyle aynı.Çakma değildir demi?
Arkadaşlar telefoncudan fatura jeletinli telefon aldım imeı sorgulattığımda telefon modeliyle aynı.Çakma değildir demi?
Mehmet Yılmaz Vitreus Yönetici Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 29,123 En İyi Cevap 15 Dahası Reaksiyon skoru 68,886 Konum Ankara İsim Mehmet Yılmaz İlgilendiği Kategoriler Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları Epic Games DreamRS Discord mehmet_yilmaz 13 Haziran 2023 #2 Sahte telefonu anlarsın zaten direkt Imei bakmaya gerek kalmadan.
Dusmax 80+ Silver Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 2,798 Dahası Reaksiyon skoru 1,010 İsim Tayfun Yılmaz 13 Haziran 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Mehmet Yılmaz yazmış: Sahte telefonu anlarsın zaten direkt Imei bakmaya gerek kalmadan. Devamı için tıklayın... Ben pek anlayamam ya.İMEİ aynı modelle uyuşuyor o zaman sorun yoktur yine de demi?
Mehmet Yılmaz yazmış: Sahte telefonu anlarsın zaten direkt Imei bakmaya gerek kalmadan. Devamı için tıklayın... Ben pek anlayamam ya.İMEİ aynı modelle uyuşuyor o zaman sorun yoktur yine de demi?