Neler Yeni

Telefondaki reklamları engelleme (açıklamaya bakın)

Bakiki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Baki Değirmenci
Telefondaki ve telefon oyunlarındaki reklamları engellemek istiyorum fakat şöyle ki oyunlarda bazı promosyon reklamları oluyor ve izlediğinizde size ödül veriyor. benim istediğim şey de şu, bu reklamları 10 saat izlemeden izlemiş gibi göstermek ve o ödülleri almak. bu mümkün müdür?

yusakaraa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Yuşa Kara
Instagram
creepersia
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198301028968/
Discord
yusakaraa
Telefondaki ve telefon oyunlarındaki reklamları engellemek istiyorum fakat şöyle ki oyunlarda bazı promosyon reklamları oluyor ve izlediğinizde size ödül veriyor. benim istediğim şey de şu, bu reklamları 10 saat izlemeden izlemiş gibi göstermek ve o ödülleri almak. bu mümkün müdür?
AdGuard var ama tamamen keser.
O tarz reklamları atlamak için telefonunda pencere özelliği varsa uygulamayı köşeye sabitlediğinde reklamın kapatma tuşu çıkıyor ve 30sn beklemeden geçebiliyorsun.

Cahit Emin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Cahit Emin
Promosyonları almadan yapabilirsin DNS ye gir ayarlardan oradan DNS.adguard.com yaz oyunlarda çıkmıyo ama ödülleri alamazsın

Bakiki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Baki Değirmenci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Promosyonları almadan yapabilirsin DNS ye gir ayarlardan oradan DNS.adguard.com yaz oyunlarda çıkmıyo ama ödülleri alamazsın
tamam benim istediğim zaten promosyonları alabilecek bir yöntem

samet5561

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Samet Sarı
adguard dediğinizi ben bilgisayarda kullanıyorum ama telefonda da varmı ben de reklamların hepsinin kesilmesini istiyorum telefonda ve varsada play storedan falan mı indiriyoruz , güvenilirmidir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,028,529
Üyeler
163,010
Son üye
Disconncy
Top Bottom