Eren07
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 76
- İsim
- Eren Ergin
Arkadaşlar telefonumun ekranı kırıldı telefon çalışıyor ama ekran açılmıyor ve dokunmatik işlemiyor telefonun içinden almam gereken bazı şeyler var bazıları resim video bazılarıda oyun içi bilgiler yani telefondan görüntü aktarıp maouse ile oyunu açıp içerisinden id adresimi falan almam gerekiyor böyle bişey yapmak mümkünmü kablo bağlayarak hem görüntü alıp hemde mouse telefonu kontrol edebilirmiyim?
yapabilirsem hangi aparatları satın almam gerek.
youtubede bikaç video gördüm telefona bi uygulama indirip hdmi kablosu ile görüntü alabiliyor ama dokunmatik çalışmadığı için program indiremiyorum monitör televizyon bilgisayar neresi olursa farketmez bi şekilde telefonu bağlayıp içindekileri almam gerek
(telefonun ekranını yaptır demeyin 500tl istiyolar ekran değişimine)
tlf model gm 9 pro
Arkadaşlar anlayan eden yokmu programsız şekilde kabloyla görüntü alıp mouse ile telefonu kullanmak istiyorum
yapabilirsem hangi aparatları satın almam gerek.
youtubede bikaç video gördüm telefona bi uygulama indirip hdmi kablosu ile görüntü alabiliyor ama dokunmatik çalışmadığı için program indiremiyorum monitör televizyon bilgisayar neresi olursa farketmez bi şekilde telefonu bağlayıp içindekileri almam gerek
(telefonun ekranını yaptır demeyin 500tl istiyolar ekran değişimine)
tlf model gm 9 pro
Mesaj otomatik birleştirildi:
Arkadaşlar anlayan eden yokmu programsız şekilde kabloyla görüntü alıp mouse ile telefonu kullanmak istiyorum