Neler Yeni

Telefondan Müzik Dinlemelik En Çok Ses Veren Kulak İçi Kulaklık Önerisi

Reaksiyon skoru
5
Bütçe
1000
İphone Se 2020 model telefonum var kulaklık girişi yok fakat dönüştürücü aparatı ile kulanabiliyorum, kablolu, kablosuz fark etmez sesi yüksek ve net müzik dinletebilicek kulaklık önerisi istiyorum.

Ben linkteki kulaklığı kullanıyorum. Ses seviyesi rahatsız edecek düzeye kadar çıkabiliyor. Genelde %80 civarında kullanıyorum. Bass çok iyi değil ama müzik dinlediğiniz uygulamadan custom ayarlar yaptığınız takdirde güzel sonuçlar alabiliyorsunuz.

Bu devirde kablolu herhangi bir şey kullanılmaması tarafındayım açıkçası. Özellikle kulaklıklar..

Ben linkteki kulaklığı kullanıyorum. Ses seviyesi rahatsız edecek düzeye kadar çıkabiliyor. Genelde %80 civarında kullanıyorum. Bass çok iyi değil ama müzik dinlediğiniz uygulamadan custom ayarlar yaptığınız takdirde güzel sonuçlar alabiliyorsunuz.

Bu devirde kablolu herhangi bir şey kullanılmaması tarafındayım açıkçası. Özellikle kulaklıklar..

Daha fazla radyasyon yiyelim daha erken ölelim diye mi ? Bluetooth kulaklığı gönül rahatlığı ile kullanamıyorum.

Daha fazla radyasyon yiyelim daha erken ölelim diye mi ? Bluetooth kulaklığı gönül rahatlığı ile kullanamıyorum.

Bazen neyin kafasını yaşadığınıza şaşıp kalıyorum. Sana nükleer reaksiyon tepkimesi de sunsam öyle hemen ölmezsin.

Bluetooth kulaklıklarla yapılan EM alan şiddeti ölçümlerine dayanan SAR değerleri 0,001 ile 0,1 W/kg arasındadır.

Kullandığın telefonun SAR değeri bunun kat kat üzerinde.

Son düzenleme:
Zararlı olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Erken ölelim söylemi işin esprisi.

Niye burada vakit geçiriyorsun? Bırak elindeki telefonu / bilgisayarı. ÖLECEKSİN YOKSA!

Sesin yüksek olması açıkçası hoşuma gitti, mutlaka bir göz atacağım teşekkür ederim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

:ROFLMAO::ROFLMAO:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,089,898
Üyeler
173,279
Son üye
m1ka7654
Geri