Telefondan wifi ile PC ye aktarma

Alp ergun

80+
Reaksiyon skoru
15
Merhabalar Telefonun internetini wifiye bağlayıp PC ye USB kablo ile interneti aktarabilirmiyim ?

Maalesef anakart desteklemiyorsa veya laptop değilse olmaz

Bilgisayarında wifi adaptör varsa yapabilirsin. telefondan interneti paylaş dersin wifi den girer kullanırsın.
onun haricinde modem gibi kullanmak var usb den bağlayıp gerekli driverları yükleyerek ama wifi daha kolaydır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Telefonun ayarlarında Mobil Wİfi ortal erişim noktası diye bi ayar var. Orda 3 seçenek var wifi bluetooth usb bu üçünü kullanarak internet paylaşırsın.

Bilgisayarında wifi adaptör varsa yapabilirsin. telefondan interneti paylaş dersin wifi den girer kullanırsın.
onun haricinde modem gibi kullanmak var usb den bağlayıp gerekli driverları yükleyerek ama wifi daha kolaydır.

Telefonun ayarlarında Mobil Wİfi ortal erişim noktası diye bi ayar var. Orda 3 seçenek var wifi bluetooth usb bu üçünü kullanarak internet paylaşırsın.
Driver yükleme gerek varmı benim bu işi parasiz çözmem lazım birde çok ping olurmu oyunda telefonu PC ye USB ile bagliycam sonra nabcam

Merhabalar Telefonun internetini wifiye bağlayıp PC ye USB kablo ile interneti aktarabilirmiyim ?
benim bildiğim herhangi bir zorunluluğu yok bende benzer bir yontem kullanıyorum zaten kabloyu pc ye bağla telefon üzerinden ağ paylaşımı menüsünde ki usb üzerinden paylaş seçeneğini aktif et eğer telefonunda uyumsuzluk olmazsa büyük ihtimalle işe yarayacaktır

Para isteyen olmaz senden USB ile pc ye bağla telefonunu bilmiyorum marka model ne telefonunun Mobil Ortak erişim diye bi ayar var telefonun ayarlarında orda 3 seçenek olacak mobil veriyi ister wifi ister bluetooth ister usb ile paylaş diye usb diye seçeceksin sonra driver otomatik yüklenecek ve internet bağlı olacaksın.

benim bildiğim herhangi bir zorunluluğu yok bende benzer bir yontem kullanıyorum zaten kabloyu PC ye bağla telefon üzerinden ağ paylaşımı menüsünde ki usb üzerinden paylaş seçeneğini aktif et eğer telefonunda uyumsuzluk olmazsa büyük ihtimalle işe yarayacaktır
Ping değeri nasıl olur 60 i geçmez demi ? Hızlı olurmu arada sadece 1 duvar ve 5 metre var

Driver yükleme gerek varmı benim bu işi parasiz çözmem lazım birde çok ping olurmu oyunda telefonu PC ye USB ile bagliycam sonra nabcam
ping sorunu çok olmuyor internet hızınız iyiyse ben şuan 3 4 mbit lik bir internet kullanıyorum genellikle 70 ile 100 arasında dolaşıyor csgo da internet hızınızdaha yüksekse kayıp belki biraz olur ama çok bir sorun çıkarmaz

Para isteyen olmaz senden USB ile PC ye bağla telefonunu bilmiyorum marka model ne telefonunun Mobil Ortak erişim diye bi ayar var telefonun ayarlarında orda 3 seçenek olacak mobil veriyi ister wifi ister bluetooth ister usb ile paylaş diye usb diye seçeceksin sonra driver otomatik yüklenecek ve internet bağlı olacaksın.
Xiaomi redmi S2 var bende bununla yapabilirmiyim nutfen yardımcı olun birde ping değeri nasıl olur LoL pubg Cs go oynutorum

ping sorunu çok olmuyor internet hızınız iyiyse ben şuan 3 4 mbit lik bir internet kullanıyorum genellikle 70 ile 100 arasında dolaşıyor csgo da
30 mphs 20 upload var kaç ping alırım acaba

Geri