Neler Yeni

Yardım Telefonla konuşurken arkadan gelen aramaları göremiyorum

Battuhan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Batuhan Eroğlu
*43# i denedim ama işe yaramadı telefon android baktım bir kaç bilgiye ama işe yaramadı yardımcı olabilir misiniz?

Alyx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
967
İsim
Murat
*43# i denedim ama işe yaramadı telefon android baktım bir kaç bilgiye ama işe yaramadı yardımcı olabilir misiniz?
Telefonun arama ayarlarında çağrı bekletme ayarı var aktif değilse onu aktif et. Eğer o da olmuyorsa kullandığın operatörün mobil uygulamasından da ayarlayabiliyor olman lazım

Battuhan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Batuhan Eroğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Telefonun arama ayarlarında çağrı bekletme ayarı var aktif değilse onu aktif et. Eğer o da olmuyorsa kullandığın operatörün mobil uygulamasından da ayarlayabiliyor olman lazım
Çağrı bekletme ayarı nasıl açılıyor ayarlara baktım da öyle bir şey göremedim

Alyx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
967
İsim
Murat
"Telefonunuz üzerinde arama yaptığınız rehber ( telefon ) uygulamasını açın, sağ üstte ayarlar imgesine tıklayın, sim kart ayarlarına tıklayın, operatör özelliklerine tıklayın, operatörünüzü seçin, ek ayarlara tıklayın ve "Çağrı bekletme" özelliğini aktif edin."

Battuhan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Batuhan Eroğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
"Telefonunuz üzerinde arama yaptığınız rehber ( telefon ) uygulamasını açın, sağ üstte ayarlar imgesine tıklayın, sim kart ayarlarına tıklayın, operatör özelliklerine tıklayın, operatörünüzü seçin, ek ayarlara tıklayın ve "Çağrı bekletme" özelliğini aktif edin."
Tamamdır teşekkür ederim yaptım

• Beğen
Reaksiyonlar: Alyx
Top Bottom