Neler Yeni

Telefonla uzaktan bilgisayara bağlanma

Conican

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Yusuf
Meraba arkadaşlar , konuyu yanlış yere açdım galiba. Geforce nowı biliyorsunuzsurdur internet aracılığıyla uzaktaki bilgisayara bağlanıyoruz . Benim sorum şu , telefonla kendi bilgisayarıma mantıkla bağlanabilir miyim ? Geforce now bunu nasıl yapıyor . Bunun için bir uygulama falan varmı . Oluyorsa bilgisayarım başka şehirde ben başka sehirdeyke olurmu ?

wpa_supplicant

80+ Silver
En İyi Cevap
22
Birinde sunucuya baglaniyorsun digerinde desktop olarak kullandigin cihazi. Olacak bir sey degil oyun icin ama yine de istersen anydesk kullanabilirsin ya da cok ugrastirir ama bilgisayarini windows server olarak kullanirsin.

Conican

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Yusuf
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Birinde sunucuya baglaniyorsun digerinde desktop olarak kullandigin cihazi. Olacak bir sey degil oyun icin ama yine de istersen anydesk kullanabilirsin ya da cok ugrastirir ama bilgisayarini windows server olarak kullanirsin.
Windows serveri olarak nasıl kullanılıyor. Şehir disinda yurtta kaldığım için çok sıkılıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Anydesk o kadar uzaktan baglanirmi

Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Abdullah Kemal Güzel
Anydesk ile telefonundan uzaktayken, evindeki açık pc ne bağlanabilir, yönlendirme yapabilirsin

Conican

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Yusuf
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
PC ile ben farklı sehirdeyke de olur mu . Ve telefona gamepad bağlayıp bilgisayardaki oyunu oynayabilirmiyim

Anydesk ile telefonundan uzaktayken, evindeki açık pc ne bağlanabilir, yönlendirme yapabilirsin
PC ile ben farklı sehirdeyken de olur mu Cevaplaya basmayı unutmusum

#wpa_supplicant

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Abdullah Kemal Güzel
PC ile ben farklı sehirdeyke de olur mu . Ve telefona gamepad bağlayıp bilgisayardaki oyunu oynayabilirmiyim

PC ile ben farklı sehirdeyken de olur mu Cevaplaya basmayı unutmusum

#wpa_supplicant
olur

gecikme olur ama

Top Bottom