Telefonlar arasında kaldım Yd cihaz dahil

Reaksiyon skoru
1
Arkadaşlar merhaba 15bin civarına cihaz almayı düşünüyorum. Fiyat 2-3 bin oynayabilir. Samsung A serilerini listeden çıkarttım. Fiyatın altı olup f/p ürünler de çok iyi olur bu aralar biraz zordayım. Telefonun akıcı olması, kamerası iyi olması, kasa, arayüz veya yazılımsal problemi olmaması benim için önemli faktör. İnfinix Note 50 serisine baktım 2 sene güncelleme ve tablet gibi ekran veriyor, Tecno camon 40 proya baktım fena durmuyor ama tecno serisinde şebeke sorunu, kasma, güncelleme almama gibi durumlar oluyormuş. Poco x7 yada honor 200 düşündüm. Honorun kamera donması ve donanımsal bazen sendelediği oluyormuş. Pocoya da oyun telefonu diyolar kameranın kötü olduğu söylendi. Oyun da oynamıyorum. Huawei magic 7 lite baktım, görüldüğü gibi değil demişlerdi. İnfinix Zero 40 5G'yi de tam araştıramadım. İşin içinden çıkamıyorum lütfen yardımcı olur musunuz?

inceliyorum. Belki tecnoda ufak yazılımsal sıkıntı yaşasam da 10bin versem mi diye düşünüyorum. Kamera açısından aşmışlar kendilerini

1 haftadır xiaomi 15 kullanıyorum yazılım problemleri ile karşılaşmadım. Şuana kadar hyperos 2 ile daha optimize olmuş sistem

Hayırlı olsun kral

Ben çok memnunum sarjida iyi kendide
Sanada hayırlı olsun kral

Valla ekran boyutu tam istediğim gibi işlemciside mis gibi 90w aktif etmeden standart şarj ile kullanıyorum kaç w şarj ediyor bilmiyorum. Müsaitseniz şarj adaptörünüzü gönderebilir misiniz benimki ile kıyaslayayım

Son düzenleme:
Sanada hayırlı olsun kral

Valla ekran boyutu tam istediğim gibi işlemciside mis gibi 90w aktif etmeden standart şarj ile kullanıyorum kaç w şarj ediyor bilmiyorum. Müsaitseniz şarj adaptörünüzü gönderebilir misiniz benimki ile kıyaslayayım
Kanka valla bende sürekli 90w dolduruyorum daha hızlı menuden açılıyor ama çok ısınır ve pil ömrü kötü olur diye yapmıyorum

Benimki cin mali resmini atayim dur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

biraz daha fiyatı daha aşağıda yd cihazı yok mu :D
Çok

Ekler

• 1000000320.webp
    1000000320.webp
    476 KB · Hit: 9
  • 1000000319.webp
    1000000319.webp
    113.6 KB · Hit: 9
Honor 200