Okulların açılmasını bekleyin gelirse o zaman gelir. Ha tabii bu olana kadar cihazlara gene zam geleceği de kesin o yüzden pek bir fark olacağını sanmıyorum. Uygun ve kaliteli bir cihaz bulduysanız alın.Merhaba arkadaşlar 2.El İphone alıcaktım karar vermiştim fakat bu haber üzerinde çalıştıklarını ve kısa sürede açıklayacaklarını söylediler fakat ben kısa süre içinde açıklayacaklarına şahsen inanmıyorum açıklasalar bile sınır koyup koymayacaklarını bilmiyoruz ama benim şansıma aldıktan sonra ki ay da açıklanabilir Sizce şuan 2.el almalı mıyım yoksa indirimi bekleyip iphoneları kapsarsa bir üst modelinin sıfırını mı almalıyım?
inanmıyorsan bekleme al indirim gelince zaten alamıyacanMerhaba arkadaşlar 2.El İphone alıcaktım karar vermiştim fakat bu haber üzerinde çalıştıklarını ve kısa sürede açıklayacaklarını söylediler fakat ben kısa süre içinde açıklayacaklarına şahsen inanmıyorum açıklasalar bile sınır koyup koymayacaklarını bilmiyoruz ama benim şansıma aldıktan sonra ki ay da açıklanabilir Sizce şuan 2.el almalı mıyım yoksa indirimi bekleyip iphoneları kapsarsa bir üst modelinin sıfırını mı almalıyım?