Telefonu kablo ile monitöre bağlamak.

Reaksiyon skoru
17
Merhaba değerli DonanımArşivi forum üyeleri benim yardıma ihtiyacım olduğu bir konu var başlıktan da biraz anlayabilirsiniz. Telefonum Samsung marka note5 model ben bunu monitöre bağlamak istiyorum ama çıkışları bulamıyorum 2-3 tane sipariş vermiştim. Örnek

https://www.hepsiburada.com/blueway...CK_JUQhs_7XbiLGbVEZSkZqneqYMW1lQaAlTUEALw_wcB

Ama bir türlü uymadı micro usb girişli dvı, vga ya da hdmı çıkışlı kablo bilen varsa yardımcı olabilir mi ? Bilgisayarımda 2 monitör kullanıyorum 3. monitör var evde onu da telefona aktarıp kullanmayı düşünüyorum. Anneme film izlemek istiyor televizyona bağlayıp. Bilen var mı ?

Şöyle ki ben USB-C to HDMI aparatini biliyorum ve her telefonda bu özellik açık olmuyor. Mesela ben LG G7 ThinQ kullaniyorum ama fabrikadan kapatılmış. Aynı zamanda micro USB vereceği güç ve band genişliği yeterli olmaz diye düşündüğüm için bende çok girmeyin.

Bir de siz yanlış anlamışsınız. Bu kablo Micro HDMI'ı dönüştürmek için. Micro USB değil...

Şöyle ki ben USB-C to HDMI aparatini biliyorum ve her telefonda bu özellik açık olmuyor. Mesela ben LG G7 ThinQ kullaniyorum ama fabrikadan kapatılmış. Aynı zamanda micro USB vereceği güç ve band genişliği yeterli olmaz diye düşündüğüm için bende çok girmeyin.

Bir de siz yanlış anlamışsınız. Bu kablo Micro HDMI'ı dönüştürmek için. Micro USB değil...
Teşekkür ederim.

Geri