𝙆𝙤𝙫𝙗𝙤𝙮𝙗𝙚𝙮 𝐈𝐈
80+ Bronze
Xiaomi telefon kullanıyorum Modeli ; Note 8 Pro Sarjda %15 ken falan koyuyorum doğrumu yapıyorum? yoksa %20 iken mi koyayım ?
Aklıma takıldı ya reisReis bunlar nasıl sorular ya uyarı verir vermez koyun işte sarja %100 doldurmayın ama %99 da felan %98 de çekin.
Ben kapanınca jarza takıyorum ne kadar zarar verirReis bunlar nasıl sorular ya uyarı verir vermez koyun işte sarja %100 doldurmayın ama %99 da felan %98 de çekin.
Bence zarar vermez ama 15 ken falan koy mesela iphone 6 yı öyle yapmıştım çok yavaş doldurmuştu PffBen kapanınca takıyorum ehehhe
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben kapanınca jarza takıyorum ne kadar zarar verir
15 idealXiaomi telefon kullanıyorum Modeli ; Note 8 Pro Sarjda %15 ken falan koyuyorum doğrumu yapıyorum? yoksa %20 iken mi koyayım ?
Kapanınca sarja koyuyorsan geçmiş olsun kardeşim bataryanı öldürüyorsun apple ceosunun açıklamasına göre sarjı %10 da felan takıp %100 doldurmadan çekin diyor böyle olursa uzun ömürlü olur aksi taktirde pili öldürüyorsunuz.Ben kapanınca takıyorum ehehhe
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben kapanınca jarza takıyorum ne kadar zarar verir
Evet kanka çünkü apple kullanırken anormal sekilde uzun suruyordu sarjıKapanınca sarja koyuyorsan geçmiş olsun kardeşim bataryanı öldürüyorsun apple ceosunun açıklamasına göre sarjı %10 da felan takıp %100 doldurmadan çekin diyor böyle olursa uzun ömürlü olur aksi taktirde pili öldürüyorsunuz.
Valla şunu anladım merakımda gitti 15 ken koyucağım 99 100 de çekeceğim f/pçok takıntılı olanlar var bu konuya. çoğunulukla 20den aşağı düşürmeyin 80den yukarı çıkarmayın diyorlar. ben onunla uğraşamam ama en sağlıklısı bu diyorlar ne kadar doğru yanlış bilmem
Bide kapanıyor jarza takmadan açmaya çalışıyorum pil işareti çıkıyor genelde sanırım baya olmüş benimKapanınca sarja koyuyorsan geçmiş olsun kardeşim bataryanı öldürüyorsun apple ceosunun açıklamasına göre sarjı %10 da felan takıp %100 doldurmadan çekin diyor böyle olursa uzun ömürlü olur aksi taktirde pili öldürüyorsunuz.
O bendede oluyor kapamadan 15 ken koy işte hem daha sağlıklı enson 99,80 ne batarya alıp taktım rahatladı telefonBide kapanıyor jarza takmadan açmaya çalışıyorum pil işareti çıkıyor genelde sanırım baya olmüş benim