Neler Yeni

telefonu nasıl şarj etmeliyim

multazar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ali Kadem
telefonu hızlı şarj edip şarj harici mi kullanmam daha iyi olur yoksa yavaş şarj edip şarjda da işimi görsem daha iyi mi olur asla hiç bir yerde bunun bir testini cevabını bulamıyorum. daha spesifik olması gerekirse, kablosuz 15w powerbankım var, kablolu olarak da ilk gün kutudan çıkan bu 5w ios küçük adaptörden var. iphone 13 için sizce hangisi daha mantıklı bilmiyorum. (kafasında ısıyla alakalı çözüm üretecekler için, kablosuz şarjda ısınıyor ama yavaş şarjda asla ısınmıyor (şarjda pubg vb oyunlar da oynadım kablosuz şarjda öylece durması kadar ısınmadı telefon)) (bir de bu klavyede tuşlara basınca titreme şeyi ne zaman gelecek ya. bir dedikoduda 16 da gelecek dendi, güncelledik bir şey yok.)

Mert

80+ Silver
Ben dikkat etmeyi denedim, 20000₺ civarı fiyatı olan telefonda 1500₺ batarya parası vermemek için telefonun kölesi olmayı mantığıma sığdıramadım. İhtiyaca göre takıp çıkartıyorum, en fazla bir kez batarya değişimi yapmam gerekir.

HalilAydogan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
994
İsim
Halil Aydogan
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Instagram
https://www.instagram.com/hhalilaydogan/
Twitter
hhalilaydogan
Kardeşim durum neyi gösteriyorsa öyle yap 😃
telefonu hızlı şarj edip şarj harici mi kullanmam daha iyi olur yoksa yavaş şarj edip şarjda da işimi görsem daha iyi mi olur asla hiç bir yerde bunun bir testini cevabını bulamıyorum. daha spesifik olması gerekirse, kablosuz 15w powerbankım var, kablolu olarak da ilk gün kutudan çıkan bu 5w ios küçük adaptörden var. iphone 13 için sizce hangisi daha mantıklı bilmiyorum. (kafasında ısıyla alakalı çözüm üretecekler için, kablosuz şarjda ısınıyor ama yavaş şarjda asla ısınmıyor (şarjda PUBG vb oyunlar da oynadım kablosuz şarjda öylece durması kadar ısınmadı telefon)) (bir de bu klavyede tuşlara basınca titreme şeyi ne zaman gelecek ya. bir dedikoduda 16 da gelecek dendi, güncelledik bir şey yok.)

kumarga

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
411
İsim
Alkan Köroğlu
gidip 20 W adaptor alsan cok daha iyi olur senin icin

multazar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ali Kadem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
gidip 20 W adaptor alsan cok daha iyi olur senin icin
abi ben telefonu hızlı mı şarj etmeliyim yavaş miyi soruyorum 20 w adaptörü ne yapayım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben dikkat etmeyi denedim, 20000₺ civarı fiyatı olan telefonda 1500₺ batarya parası vermemek için telefonun kölesi olmayı mantığıma sığdıramadım. İhtiyaca göre takıp çıkartıyorum, en fazla bir kez batarya değişimi yapmam gerekir.
ben de zaten telefonu asssiri dikkatli kullanıcam diye hiç kullanmamazlık etmiyorum ama powerbankım zaten hızlı şarj ediyor acil bir durumda diye telefonun şarja ihtiyacı olduğunda bazen takmaya üşeniyorum veya telefonu hızlı şarj edip şarjdan çıkarıp mı kullanmalıyım yoksa şarjda kullanırken yavaş mı şarj etmeliyim hangisi pile daha çok zarar verir bilemiyorum

Top Bottom