Emirhandkee
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 45
Gezginler genellikle virüslü de.Ben indirdiğim link attım diğer linklerde bir şey olursa karışmam
Gezginler genellikle virüslü de.Ben indirdiğim link attım diğer linklerde bir şey olursa karışmam
tehlikeli aslındaTüm Sınavlar Okullarda Yapılacak!
Sınavlara hazırlanan 8. ve 12'nci sınıflar için bir müfredat düzenlemesi olup olmayacağına ilişkin soru üzerine Selçuk, "Bu sene öğrencilerimizin, müfredatın tamamından sorumlu olmasını ve ölçme değerlendirme açısından okullarda sınav yapılması konusunu gündeme getiriyoruz. Resmi açıklamayı...donanimarsivi.com
okullarda sınav olunucakSınav zamanı?
hayır ben kullanıyordum hatta micim yokken dc den bunla konuşuyordum çok iyi oluyordusağolasın
telefona bir zarar vermi bu işlem?
okulda gitsez virüs yiyecez uzakta eğitim için webcam için uygulama indirsez virüs yiyecez biz bu virüs denilen haltı her türlü yiyecezokullarda sınav olunucak
Ne gerek var kameraya vs açmamizi istiyorlarsa yollasınlar bir webcamtelefona droidcam uygulamasını indirniz
PC ye bunu https://www.gezginler.net/indir/droidcam.html indirip kurun sonra telefonunuzda yazan ıp yi device ıp yazan yere yazın telefonunuzdaki görüntüyü PC ye aktarıyor [internet üzerinden bağlanılıyor]
ynen ya hele not alması çok zor hocalar telefondan bağlanıyor hala yıl 2020 olmuş yaKatılıyoruzda ne not alasım geliyor ne de düzgün dinliyorum, okul gibi değil asla o yüzden sınavlarda her türlü sıkıntı yaşayacakmışım gibi geliyor :d.
uygulamada virüs yok ben kullanıyomo
okulda gitsez virüs yiyecez uzakta eğitim için webcam için uygulama indirsez virüs yiyecez biz bu virüs denilen haltı her türlü yiyecez
usbyle bağlasana daha iyitelefona droidcam uygulamasını indirniz
PC ye bunu https://www.gezginler.net/indir/droidcam.html indirip kurun sonra telefonunuzda yazan ıp yi device ıp yazan yere yazın telefonunuzdaki görüntüyü PC ye aktarıyor [internet üzerinden bağlanılıyor]
valla reis artık kendi emeklerimizle sınava girecez kimseden bir şey beklemeo
okulda gitsez virüs yiyecez uzakta eğitim için webcam için uygulama indirsez virüs yiyecez biz bu virüs denilen haltı her türlü yiyecez