Neler Yeni

Telefonum Çalındı Bilgisi Olanlar Yardım

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
Yasin
Arkadaşlar annemle babam bugün pazara gitmişler ve pazardan dönüşte annem telefonun olmadığını fark etmiş. Hemen aramışlar ama telefona ulaşılamıyor cevap almışlar.

Annem düşürmedim hiç birisi gelip çaldı diye şüpheleniyor çünkü ceketinin cebi yandan değil üstten biri gelip rahatça çekip alabilir telefonu.

Annem de pazar haliyle kalabalık OPPO A73 telefonunu çaldırdı gözüyle bakıyor. Karakoldan imei verip şikayet kaydı açtık.

Cihazımı bul olarak arattığımda cihaza ulaşamıyorum.

Önemli nokta ise telefon çalınmasıyla hemen aynı saat olan bir letgo ilanı buldu abim.
İlanda aynı bizim telefonun rengindeydi ve sadece arkasını çekmiş ilanı koyan kişi. 2300 tl ye koymuş ve ne şarj aleti ne kutu hiç bir şey yok sadece telefonun kendisi.

Abim şüpheci konuşunca adam direk ilanı silip kaldırmış ve adamın üyeliğine girdiğim de hiç bir bilgi bulamıyorum. sadece aralık ayında açmış üyeliği ne ilanı var ne birşeyi gmaili falanda gözükmüyor. Abim %90 bizim telefondu diyor. Ama adam şüpheci yaklaşımımızdan korkup ilanı hemen sildi.

Ne yapabiliriz tecrübeli olanlar yardım esin lütfen

Araba

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
araba
Geçmiş olsun fazla bilgim yok konu üste çıksın diye mesaj atıyorum.

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Arkadaşlar annemle babam bugün pazara gitmişler ve pazardan dönüşte annem telefonun olmadığını fark etmiş. Hemen aramışlar ama telefona ulaşılamıyor cevap almışlar.

Annem düşürmedim hiç birisi gelip çaldı diye şüpheleniyor çünkü ceketinin cebi yandan değil üstten biri gelip rahatça çekip alabilir telefonu.

Annem de pazar haliyle kalabalık OPPO A73 telefonunu çaldırdı gözüyle bakıyor. Karakoldan imei verip şikayet kaydı açtık.

Cihazımı bul olarak arattığımda cihaza ulaşamıyorum.

Önemli nokta ise telefon çalınmasıyla hemen aynı saat olan bir letgo ilanı buldu abim.
İlanda aynı bizim telefonun rengindeydi ve sadece arkasını çekmiş ilanı koyan kişi. 2300 TL ye koymuş ve ne şarj aleti ne kutu hiç bir şey yok sadece telefonun kendisi.

Abim şüpheci konuşunca adam direk ilanı silip kaldırmış ve adamın üyeliğine girdiğim de hiç bir bilgi bulamıyorum. sadece aralık ayında açmış üyeliği ne ilanı var ne birşeyi gmaili falanda gözükmüyor. Abim %90 bizim telefondu diyor. Ama adam şüpheci yaklaşımımızdan korkup ilanı hemen sildi.

Ne yapabiliriz tecrübeli olanlar yardım esin lütfen
İlanı bile bulmuşsunuz, normal alıcı gibi konuşup görüşüp telefonu alsaydınız keşke

Tre-x

80+ Silver
İçinde fotoğraflar falan vardı ya telefonun parasında değilim. Letgo profilinden kişiyi bulma şansımız var mı?
emniyette tanıdığınız varsa peşine düşmeniz daha kolay bizim arkadaşın bisikleti çalınmıştı emniyette tanıdıkları vardı galiba buldular çok geçmeden

hocam keşke abiniz şüpheci yaklaşmak yerine alıcı gibi konuşup buluşsaymış telefonu alabilir ve hırsızı bir güzel döverdiniz

tavsiyem
letgo , sahibinden gibi 2. el siteleri sürekli kontrol edin , çaldırdığınız semtteki telefoncuları her gün gezin

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
Yasin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İlanı bile bulmuşsunuz, normal alıcı gibi konuşup görüşüp telefonu alsaydınız keşke
Ya işin gerçeği abim ilanı görüyor ama direkt müşteri gibi konuşmak yerine pat diye olaya girmiş adam da beni yakaladılar diye hemen ilanı kaldırıp silmiş. Şuan sadece elimde adamın letgo profili var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

emniyette tanıdığınız varsa peşine düşmeniz daha kolay bizim arkadaşın bisikleti çalınmıştı emniyette tanıdıkları vardı galiba buldular çok geçmeden

hocam keşke abiniz şüpheci yaklaşmak yerine alıcı gibi konuşup buluşsaymış telefonu alabilir ve hırsızı bir güzel döverdiniz

tavsiyem
letgo , sahibinden gibi 2. el siteleri sürekli kontrol edin , çaldırdığınız semtteki telefoncuları her gün gezin
ahh ulan abim eşşeklik etti işte müşteri gibi gidip yakalayacktık güzel bi meydan dayağını yerdi orada

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,245
İsim
Mert Can Ergün
arkadaşı keşke korkutmasaydınız korktuğuna göre şahıs o

Ya işin gerçeği abim ilanı görüyor ama direkt müşteri gibi konuşmak yerine pat diye olaya girmiş adam da beni yakaladılar diye hemen ilanı kaldırıp silmiş. Şuan sadece elimde adamın letgo profili var.

ahh ulan abim eşşeklik etti işte müşteri gibi gidip yakalayacktık güzel bi meydan dayağını yerdi orada
abin yanlış yapmış

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
Yasin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
arkadaşı keşke korkutmasaydınız korktuğuna göre şahıs o

abin yanlış yapmış
aynen hem çalınma saatine yakın bir saatte ilana açmış hem bizim telefon rengide aynı arkadan çekmiş sadece tek foto. Şarj aleti kutu fatura hiç bir şeyi yok ve adam hemen abimin şüpheci yaklaşımı nedeniyle direkt sildi ilanı.

Şimdi sadece adamın profili var elimde ve profillide yeni açmış hiç bir bağlantısı yok :((

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,287
İsim
........
aynen hem çalınma saatine yakın bir saatte ilana açmış hem bizim telefon rengide aynı arkadan çekmiş sadece tek foto. Şarj aleti kutu fatura hiç bir şeyi yok ve adam hemen abimin şüpheci yaklaşımı nedeniyle direkt sildi ilanı.

Şimdi sadece adamın profili var elimde ve profillide yeni açmış hiç bir bağlantısı yok :((
Polise git anlat olayı

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Keşke kaçırmasaydınız ,tabi o anın hiddeti ile adamın kaçması normal.
Muhtemelen sağlam bir hırsız ise tekrar koymaz ilana ,bi telefoncuya ölü fiyata satıp toz olur .
Yapman gereken şey ise o civardaki telefoncuların ulaşabildiğin kadarına ulaşıp böyle bir hırsızlık vakası olduğunu söyleyip bu cihazı satmak isteyen biri olursa bize ulaşın demek.
Muhtemelen o telefoncular da o telefonu görür görmez mevzuyu ayıkır ve durum çözüme yaklaşır .

TamerKs

80+ Silver

Adamın telefon numarası yok muydu?

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
Yasin
Polise git anlat olayı
Yok ya polise söyledim olayı polis bile kendi telefonum çalındı 2 yıl oldu hala bir sonuç yok diyerek fazla umut bağlamadım polise.

Keşke kaçırmasaydınız ,tabi o anın hiddeti ile adamın kaçması normal.
Muhtemelen sağlam bir hırsız ise tekrar koymaz ilana ,bi telefoncuya ölü fiyata satıp toz olur .
Yapman gereken şey ise o civardaki telefoncuların ulaşabildiğin kadarına ulaşıp böyle bir hırsızlık vakası olduğunu söyleyip bu cihazı satmak isteyen biri olursa bize ulaşın demek.
Muhtemelen o telefoncular da o telefonu görür görmez mevzuyu ayıkır ve durum çözüme yaklaşır .
Abi izmirde yaşıyorum telefonu çalınan yer çok farklı bir yer letgoya ilana koyulan konum çok farklı bir yer hangi bir telefoncuya gidip söylicem

Adamın telefon numarası yok muydu?
Nerede yok muydu telefon numarası ?

Top Bottom