PuMaT
80+ Bronze
İnsanlarla sohbet vb. yok diyorum bana toxicler diyorsun.Toxicler, dolandırıcılar say say bitmez
İnsanlarla sohbet vb. yok diyorum bana toxicler diyorsun.Toxicler, dolandırıcılar say say bitmez
Darkness Rises ve Eternium oyunlarını denemeni öneririm.
İnsanlarla sohbet vb. yok diyorum bana toxicler diyorsun.
Toxicler, dolandırıcılar say say bitmez
Bİliyorum ama mobildede adam akıllı oyun mu var sanki
PUBG Mobile Lol Wild Rift Asphalt 9 benim favorilerimdir
İşte bana göre oynanacak bir o var.
paşa fensırPasha fenser iyi mi? dalga geçiyorlar ama
Mesaj otomatik birleştirildi:
ilk yükleme ile nadir bir ekipman elde edebilir miyim ?Kardeşim... Kardeşim yükleme yaptınmı
Lonewolf çoğu oyuna tercih ederimSonunda benimde iyi telefonum oldu 5 yıldır Samsung E5 bir kaç ay da J5 ile idare ettim ve A20 aldım
Herneyse bu telefon bana göre hiç kasmıyor çok hızlı, bu telefona göre bir oyun önerir misiniz? telefon cahiliyim ben hiç oyun oynayamadım mobilde ve mobil oyunları merak etmeye başladım
Bu arada hep onkine olmasına gerek yok offline da önerin
Telefon: Samsung A20
Kardeşim yükleme yaptın mı!Pasha fenser iyi mi? dalga geçiyorlar ama
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yok krdsm yapmadımKardeşim yükleme.. yükleme yaptınmı yükleme
mobile legendsSonunda benimde iyi telefonum oldu 5 yıldır Samsung E5 bir kaç ay da J5 ile idare ettim ve A20 aldım
Herneyse bu telefon bana göre hiç kasmıyor çok hızlı, bu telefona göre bir oyun önerir misiniz? telefon cahiliyim ben hiç oyun oynayamadım mobilde ve mobil oyunları merak etmeye başladım
Benimki A21s kare hızı aşırı yüksek oluyor, ama A20 de sıkıntı olmaz benceSonunda benimde iyi telefonum oldu 5 yıldır Samsung E5 bir kaç ay da J5 ile idare ettim ve A20 aldım