Neler Yeni

Yardım TELEFONUM SÜREKLİ YENİDEN BAŞLIYOR

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Alperen
Merhaba telefonum yeniden başladı bugün kendi kendine kapandı normal dedim geçtim instaya girdikten sonra kapanınca dedim herhalde instada sorun var siliyim dedim ama sonra yine kapanmaya başladı. Yeniden başlıyor kendi kendine ne yapacağımı şaşırdım. İnfinix hot 10t bataryasında bir sorun olduğunu düşünmüyorum ne yapmalıyım

ege1881

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Ege Y.
Merhaba telefonum yeniden başladı bugün kendi kendine kapandı normal dedim geçtim instaya girdikten sonra kapanınca dedim herhalde instada sorun var siliyim dedim ama sonra yine kapanmaya başladı. Yeniden başlıyor kendi kendine ne yapacağımı şaşırdım. İnfinix hot 10t bataryasında bir sorun olduğunu düşünmüyorum ne yapmalıyım
telefoncuya götürsen bakabilir

Whoose11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Osman
Güç tuşunu kontrol ettiniz mi? Bazı cihazlarda tuş kırığı ve iç aksama kaçan toz nedeniyle takılmalar olabiliyor o yüzden açılıp kapanmalar sürekli olabiliyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Alperen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Güç tuşunu kontrol ettiniz mi? Bazı cihazlarda tuş kırığı ve iç aksama kaçan toz nedeniyle takılmalar olabiliyor o yüzden açılıp kapanmalar sürekli olabiliyor.
Hocam format attım ve güç tuşuna da baktım bişey yok Instagram veya WhatsApa girince kapanıp açılıyor anlamadım kafayı yiyeceğim

ege1881

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Ege Y.
Kendin yapma elinde kalir valla

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular