Neler Yeni

Yardım Telefonuma kolanya kaçtı ekranında ve dokunmatiğinde sıkıntı yok telefoncuya götürsem ne kadar masraf çıkar ?

Telefonumun al kısmında beyazlık var resimdeki telefon da da aynı sorun var ben telefonumu telefoncuya götürsem ne kadar masraf çıkar telefonumun ekranında dokunmatiğinde hopörlöründe anakartında vb sorun yok telefoncuya götürsem ne kadar masraf çıkar ? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
Telefonun modeline bağlı, telefonların çoğunda ekran ve cam bitişik artık o yüzden ikisini değiştiriyorlar en az 200-300 lira alırlar. Eğer ekranla cam ayrı ise daha ucuz olur

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Pirince koyun birkaç gün. Sorun devam ederse tamire götürün.

Bursalı_Genç16

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
SeyrekBey
En az 300 diyorum
Maalesef haklı çıktın 400 tl istediler ekranın tamamen değişmesi gerekiyormuş bende o telefonu yaptırmamaya karar verdim öyle kullanıcam zaten resimden gördüğün üzere sadece görsel açıdan kötü internette ekran fiyatları telefonun istediği fiyatın altında neden 400 tl istedi anlamadım telefonumun markası(Vestel venüs v4)
vestel.jpg
ekran 1.png
ekran 2.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

En az 300 diyorum
Telefoncunun istediği fiyat bence çok ama yapıacak bir şey yok öyle kullanmaya devam edicem yardımın için teşekkür ederim sağol

Telefonun modeline bağlı, telefonların çoğunda ekran ve cam bitişik artık o yüzden ikisini değiştiriyorlar en az 200-300 lira alırlar. Eğer ekranla cam ayrı ise daha ucuz olur
Maalesed 400 tl istediler bana çok geldi bende yaptırmamaya karar verdim zaten görsel açıdan kötü duruyordu telefonumun markası (Vestel VenüsV4)

datRuken

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
394
İsim
Muhammed Emin Alkan
Maalesef haklı çıktın 400 TL istediler ekranın tamamen değişmesi gerekiyormuş bende o telefonu yaptırmamaya karar verdim öyle kullanıcam zaten resimden gördüğün üzere sadece görsel açıdan kötü internette ekran fiyatları telefonun istediği fiyatın altında neden 400 TL istedi anlamadım telefonumun markası(Vestel venüs v4)Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Telefoncunun istediği fiyat bence çok ama yapıacak bir şey yok öyle kullanmaya devam edicem yardımın için teşekkür ederim sağol

Maalesed 400 TL istediler bana çok geldi bende yaptırmamaya karar verdim zaten görsel açıdan kötü duruyordu telefonumun markası (Vestel VenüsV4)
haklı çıkmak istemezdim.

Maalesef haklı çıktın 400 TL istediler ekranın tamamen değişmesi gerekiyormuş bende o telefonu yaptırmamaya karar verdim öyle kullanıcam zaten resimden gördüğün üzere sadece görsel açıdan kötü internette ekran fiyatları telefonun istediği fiyatın altında neden 400 TL istedi anlamadım telefonumun markası(Vestel venüs v4)Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Maalesed 400 TL istediler bana çok geldi bende yaptırmamaya karar verdim zaten görsel açıdan kötü duruyordu telefonumun markası (Vestel VenüsV4)
Kullanmaya engel olmuyor kendim biliyorum bende suya düşürmüştüm

Bursalı_Genç16

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
SeyrekBey

datRuken

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
394
İsim
Muhammed Emin Alkan
Tanıdık telefoncu ile 270 TL ye anlaştık telefonu dün tamir edip bana teslim etti telefonun ekranı değişti umarım Birdaha böyle bir sorun yaşamam
umarım ama yine de neredeyse dediğim gibi 300 e yakın ödemişsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,330
Üyeler
168,280
Son üye
EsonQi
Top Bottom