Yardım Telefonuma virüs mü girdi (çokcahilim)

nuheu

80+
Reaksiyon skoru
132
Selamlar kuzenime verdim telefonu aslında apk bi oyun indirecekti bende pc deyim bakmıyodum aslında indirirken gösteriyordu ama dikkat etmedim sonra bir dosya gözüme çarptı hemen sildim bir şey olmaz dedim akşamına yani az önceleri az telefon bakiyim dedim gezinirken direkt google a attı garip garip şeyler yazıyodu virüsün gitmesi için şuna tıkla falan diye anlamadım tek buraya sorabilirim yardımlarınız için teşekkürler cahillik zor iş

Sakın tıklama virüs korumasını kapatıyor.
Play store den antivirüs uygulaması indir.
Kapersky olur.

Selamlar kuzenime verdim telefonu aslında apk bi oyun indirecekti bende pc deyim bakmıyodum aslında indirirken gösteriyordu ama dikkat etmedim sonra bir dosya gözüme çarptı hemen sildim bir şey olmaz dedim akşamına yani az önceleri az telefon bakiyim dedim gezinirken direkt google a attı garip garip şeyler yazıyodu virüsün gitmesi için şuna tıkla falan diye anlamadım tek buraya sorabilirim yardımlarınız için teşekkürler cahillik zor iş
Reklam tarzı bir şey o, genelde ona tıkladığında virüs bulaşır.

Kapersky olur.
Deniyicem 2 saattirde arkada böyle bişey açıkmış hiç açık olmayan bir şey
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kapersky olur.
Hangisini indirsem kesin çözüm olur

Ekler

• 1000038296.webp
    1000038296.webp
    48.5 KB · Hit: 26
  • 1000038297.webp
    1000038297.webp
    93.7 KB · Hit: 23
Deniyicem 2 saattirde arkada böyle bişey açıkmış hiç açık olmayan bir şey
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hangisini indirsem kesin çözüm olur
Kesin çözüm genelde format, antirvris programı ise kaspersky ve avast deneyin hocam veya avg kaspersky apk olarak indirebilirsiniz resmi sitesinden play store da bi iki olaydan dolayı kaldırılmıştı.

kaspersky playstoredan kaldırıldı. huaweinin storunda var. bende ordan güncelleme yapıyorum

Geri