Neler Yeni

Android Telefonumda hem avantajlı hem de dezavantajlı bir durum var

Useless

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Burak K.
arkadaşlar telefonumda ne var bilmiyorum ama vpn gerektiren sitelere vpnsiz girebiliyorum ve dc yasaklı olmasına rağmen vpnsiz kullanabiliyorum ama bu durum bazı uygulamaları açmayı engelliyor en azından sorunun bu olduğunu düşünüyorum instagramı sildim yükledim şimdi hesabıma giremiyorum daha sonra tekrar deneyin diyor her seferinde ayrıca epic games store'un mobil uygulamasına da giremiyorum bunun sorunu ve çözümü nedir

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,785
İsim
Oğuz
Hem Wi-Fi hem mobil veri mi yoksa sadece Wi-Fi ile mi oluyor? Sadece Wi-Fi ise DNS yapmışsındır büyük ihtimal.

Useless

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Burak K.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bi deneyeyim onu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hem Wi-Fi hem mobil veri mi yoksa sadece Wi-Fi ile mi oluyor? Sadece Wi-Fi ise DNS yapmışsındır büyük ihtimal.
harbiden wifide oluyor mobil veride değil ama önceden ınstagram kapandığında mobil veriyle de giriyordum şu an dcye giremiyorum ama, o dediğin dnsye nerden bakabilirim yapmış mıyım yapmamış mıyım diye çünkü hatırlamıyorum

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,785
İsim
Oğuz
bi deneyeyim onu

harbiden wifide oluyor mobil veride değil ama önceden ınstagram kapandığında mobil veriyle de giriyordum şu an dcye giremiyorum ama, o dediğin dnsye nerden bakabilirim yapmış mıyım yapmamış mıyım diye çünkü hatırlamıyorum
Android ise Wi-Fi nin üzerine tıkla. Orada IP Ayarlarını DHCP yerine Statik seçince orada DNS 1 ve 2 yazar.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,785
İsim
Oğuz

Useless

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Burak K.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
daha doğrusu dhcp yazıyor ıp adresi statiğe çekince geliyor

Buğrahan Mert

80+ Silver
arkadaşlar telefonumda ne var bilmiyorum ama vpn gerektiren sitelere vpnsiz girebiliyorum ve dc yasaklı olmasına rağmen vpnsiz kullanabiliyorum ama bu durum bazı uygulamaları açmayı engelliyor en azından sorunun bu olduğunu düşünüyorum instagramı sildim yükledim şimdi hesabıma giremiyorum daha sonra tekrar deneyin diyor her seferinde ayrıca epic games store'un mobil uygulamasına da giremiyorum bunun sorunu ve çözümü nedir
Vpn gerektirmeyen sitelere girildiğini nasıl farkettin :kekw:

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,785
İsim
Oğuz
daha doğrusu dhcp yazıyor ıp adresi statiğe çekince geliyor
DNS yerlerinde ne yazıyor? DNS1 olanı 192.168.1.1 olarak ayarlarsan da düzelir. DNS yapmak istiyorsan da 8.8.8.8 diğerine de 8.8.4.4 yapabilirsin.

Useless

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Burak K.
Vpn gerektirmeyen sitelere girildiğini nasıl farkettin :kekw:
o bende kalsın hahajakakql

DNS yerlerinde ne yazıyor? DNS1 olanı 192.168.1.1 olarak ayarlarsan da düzelir. DNS yapmak istiyorsan da 8.8.8.8 diğerine de 8.8.4.4 yapabilirsin.
sayende instagrama ve epic storea girebildim teşekkürler reis ama anlamadığım şu sen statiğe çekip ip adresi kullanırsan girebilirsin diyordun yasaklı sitelere, ama benimki dhcpdeydi şimdi statiğe çektim ınstagram epic games falan öyle düzeldi burda bi karmaşıklık yok mu? yazdığın 192 ile başlayan dns var şu anda ama dediğim gibi

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,785
İsim
Oğuz
sayende instagrama ve epic storea girebildim teşekkürler reis ama anlamadığım şu sen statiğe çekip ip adresi kullanırsan girebilirsin diyordun yasaklı sitelere, ama benimki dhcpdeydi şimdi statiğe çektim ınstagram epic games falan öyle düzeldi burda bi karmaşıklık yok mu? yazdığın 192 ile başlayan dns var şu anda ama dediğim gibi
DHCP Otomatik olarak IP verdiği için olabilir ama DHCP olunca yasaklı sitelere girmemesi gerek normalde. Statikte 192.168.1.1 kullanırsan sorun yaşamazsın kısacası çok fazla kafan karışmasın. Yasaklı sitelere girmek istediğinde de 192.168.1.1 olanı 8.8.8.8 yap altındakini de 8.8.4.4 yapıp girersin.

Top Bottom