Neler Yeni

Telefonumu veya tabletimi kablo ile 2. ekran yapabilir miyim?

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,329
İsim
Cemal Faruk Koçak
Selamlar böyle bir olay mümkün mü telefonum type-c girişli internetim güçlü değil kablo ile bağlayarak 2.ekran olarak kullanmak istiyorum.
Video düzenlerken aşağıdan kurtlar vadisi 27.turu atarken arada ekrana bakmak istiyorum olay budur iyi akşamlar :)
Yapabilir miyim?

Edward Norton

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Halis Özer
Selamlar böyle bir olay mümkün mü telefonum type-c girişli internetim güçlü değil kablo ile bağlayarak 2.ekran olarak kullanmak istiyorum.
Video düzenlerken aşağıdan kurtlar vadisi 27.turu atarken arada ekrana bakmak istiyorum olay budur iyi akşamlar :)
Yapabilir miyim?
yapabilirsin herhangi bir kabloya ihtiyacın yok sadece bilgisayarın ile telefon/tabletinin aynı wifi'ye bağlı olması gerekiyor uygulama adı spacedesk başka bir sorun varsa yazabilirsin

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,329
İsim
Cemal Faruk Koçak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yapabilirsin herhangi bir kabloya ihtiyacın yok sadece bilgisayarın ile telefon/tabletinin aynı wifi'ye bağlı olması gerekiyor uygulama adı spacedesk başka bir sorun varsa yazabilirsin
ya yok internetim zaten çok güçlü değil hani eğer upload fln lazımsa direkt kabloyla kullanıyım hiç kullanmasın diyecektim teşekkürler

Edward Norton

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Halis Özer
ya yok internetim zaten çok güçlü değil hani eğer upload fln lazımsa direkt kabloyla kullanıyım hiç kullanmasın diyecektim teşekkürler
yok hocam bildiğim kadarıyla interneti çok kullanmıyor telefonun yanındayken wifi açıkmış gibi düşün

EGOKING

80+
telefonunun ve bağlayacağın şeyin miracast özelliği olması lazım uygulamaya gerek yok diye biliyorum telefonun kendi içinde zaten öyle bi özellik var ama bende iphone 11 var philips tv ye bağlanmıyor çünkü philips apple desteklemiyor

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,329
İsim
Cemal Faruk Koçak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yok hocam bildiğim kadarıyla interneti çok kullanmıyor telefonun yanındayken wifi açıkmış gibi düşün
hocam connected display off diyor?
baktım işte highlights açıksa kapattım res attım 2 kere düzelmedi
uygulama ayarlarından da baktım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,664
Üyeler
167,177
Son üye
truoity