Neler Yeni

Telefonumun dokunmatiği ara sıra çalışmıyor.

Çınar Yaşar

80+ Gold
Telefonum Oppo Ax7 genelde saatlerce PUBG Mobile oynuyorum, telefonumun alt kısmı ara sıra 1-2 saniyelik çalışmamaya başladı, oyunlarda olmuyor, genellikle Chrome'de oluyor dokunmatik de mi sorun var? Yoksa mobil veriyi açıp deniyimmi, internetim Superonline ama hız ve ping sorunu var belki ondandır.

Çınar Yaşar

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ekran değişimi oldu mu
Hayır, geçen yaz almıştım, telefona bir tane güvenlik güncellemesi geldi ondan sonra ısınmaya ve kasmaya başladı, yazı yazarken ara sıra donuyor, PUBG Mobile'yi artık çözünürlük düşürerek oynamak zorunda kaldım

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Telefonum Oppo Ax7 genelde saatlerce PUBG Mobile oynuyorum, telefonumun alt kısmı ara sıra 1-2 saniyelik çalışmamaya başladı, oyunlarda olmuyor, genellikle Chrome'de oluyor dokunmatik de mi sorun var? Yoksa mobil veriyi açıp deniyimmi, internetim Superonline ama hız ve ping sorunu var belki ondandır.
Telefonunuzun yazilimi güncel mi onu kontrol edin

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,286
İsim
........
hass tek sorunu yaşıyan ben değilmiyim yani oppo a5s var arada böyle takılıyor hiçbirşeye basılmıyor sonra 1 2 saniye geçiyor ve geliyor

Çınar Yaşar

80+ Gold
Telefonunuzun yazilimi güncel mi onu kontrol edin herhangibir tamir işlemi gördü mü?
Hayır görmedi, yazılımı güncelledikten sonra ısınmaya, kasmaya ve dokunmatiğin tıkladıktan 1-2 saniye sonra gelmeye başladı, tabi her zaman değil, ama PUBG Mobile oynamak kanser oldu
Mesaj otomatik birleştirildi:

hass tek sorunu yaşıyan ben değilmiyim yani oppo a5s var arada böyle takılıyor hiçbirşeye basılmıyor sonra 1 2 saniye geçiyor ve geliyor
Ben telefonu güncelledim ısınmaya ve kasmaya başladı

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,485
İsim
Adem
Hayır görmedi, yazılımı güncelledikten sonra ısınmaya, kasmaya ve dokunmatiğin tıkladıktan 1-2 saniye sonra gelmeye başladı, tabi her zaman değil, ama PUBG Mobile oynamak kanser oldu

Ben telefonu güncelledim ısınmaya ve kasmaya başladı
Garantiye göndermelisin ısınma sebebi havalar ısındığı için olabilir.

Çınar Yaşar

80+ Gold

Çınar Yaşar

80+ Gold
Garantiye yollaman öneriyorum.
Eğer telefonun üst kamera kısmı tarafı ısınıyorsa bu gayet normaldir.
Kamera kısmı ısınıyor, sizce garantiye yollarsam kasma sorunu ve ısınma sorunu geçer mi?

Garantiye yollaman öneriyorum.
Eğer telefonun üst kamera kısmı tarafı ısınıyorsa bu gayet normaldir.
İnternet alıcısı da çok kötü ama annemler gerek yok der ikna etmem için taktik verir misin? Birde kaç günde gelir telefon

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,485
İsim
Adem
Kamera kısmı ısınıyor, sizce garantiye yollarsam kasma sorunu ve ısınma sorunu geçer mi?
Isınma sorunu geçmeyebilir güncelleme ile telefon her zaman üstüne yük biner bu sebepten güncellemeler telefonununzu güncel tutar fakat yeni şeyler eski telefonların gücünü düşürür bu yüzden ısınma eğer yazılımsal bir hata değilse son güncelleme ile telefon yorulması sebebiyle gerçekleşiyorsa kesinlikle düzelmeyecektir donmada aynı şekilde.
Kısaca geçmeyebilir

Dokunmaktik alt paneli çalışmamasını çözeceklerini düşünüyorum.

Çınar Yaşar

80+ Gold
Isınma sorunu geçmeyebilir güncelleme ile telefon her zaman üstüne yük biner bu sebepten güncellemeler telefonununzu güncel tutar fakat yeni şeyler eski telefonların gücünü düşürür bu yüzden ısınma eğer yazılımsal bir hata değilse son güncelleme ile telefon yorulması sebebiyle gerçekleşiyorsa kesinlikle düzelmeyecektir donmada aynı şekilde.
Kısaca geçmeyebilir

Dokunmaktik alt paneli çalışmamasını çözeceklerini düşünüyorum.
Parmak izi okuyucu şarz oyun oynar iken çok sıcak oluyor şarz da PUBG Mobile'de normal mi?

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,485
İsim
Adem
Parmak izi okuyucu şarz oyun oynar iken çok sıcak oluyor şarz da PUBG Mobile'de normal mi?
s7 edge kullanıyorum şarjda ısınıyor fakat hızlışarj özelliği sebebiyle 2016 zamanında çıkan çoğu telefonda ısınma sorunları var zaten oyunlarda yine ısınıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,644
Üyeler
163,531
Son üye
Olimpiadiss
Top Bottom