Neler Yeni

Yardım Telefonumun Dokunmatiği Durup dururken Bozuldu

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Mate 10 lite cihazımı sabah kullandım cebime koydum arabaya bindim köye geldim telefonun dokunmatiği basmıyor.
Herhangi bir hasar vs. gözükmüyor.
Ne olmuş olabilir?
@Evil Belief @BaşaramadıkAbi

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Mate 10 lite cihazımı sabah kullandım cebime koydum arabaya bindim köye geldim telefonun dokunmatiği basmıyor.
Herhangi bir hasar vs. gözükmüyor.
Ne olmuş olabilir?
@Evil Belief @BaşaramadıkAbi
Cebinizdeyken bir şekilde hafif de olsa gerilme veya bükülme gibi bir durum olmuş olabilir mi? Örneğin çömelme, yüksek bir yere çıkma hareketi sırasında cebinizde sıkışma tarzı.

Sıcak da hasar yaratmış olabilir ama doğrudan ısı kaynağının veya güneşin temasıyla bozuluyor diye biliyorum, cebinizdeyken sıcaktan hasar görmesi biraz zor.

xragu

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,315
İsim
Fenasi Kerim durmaz
Buyuk ihtimal cebinde iken ic ekrana baski felan uygulanmistir hasar almistir

En İyi Cevap
7
Benim dayım da telefonunu evden çıkarken cebine koymuştu ekranda hiçbir sorun yoktu alışveriş yaptı eve geldi telefonu bi çıkardı ekran tuzlanbuz olmuştu :D Çok ilginç sıcak havadan veya gerilmeden falan olabilir.

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cebinizdeyken bir şekilde hafif de olsa gerilme veya bükülme gibi bir durum olmuş olabilir mi? Örneğin çömelme, yüksek bir yere çıkma hareketi sırasında cebinizde sıkışma tarzı.

Sıcak da hasar yaratmış olabilir ama doğrudan ısı kaynağının veya güneşin temasıyla bozuluyor diye biliyorum, cebinizdeyken sıcaktan hasar görmesi biraz zor.
Öyle blr hareket yapmadım hocam.
Peki dokunmatik cam değişmesi yeterli olur m?

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Öyle blr hareket yapmadım hocam.
Peki dokunmatik cam değişmesi yeterli olur m?
Telefoncu kontrol eder, eğer panelde içten bir hasar varsa komple ekran değişebilir. Mate 10 Lite IPS panel, değişimi AMOLED'lere göre biraz daha düşük maliyetli olur.

Telefonu kapatıp açmayı ve yedek alıp formatlamayı denediniz değil mi? Küçük bir ihtimalle de olsa yazılımsal olabilir.

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Telefoncu kontrol eder, eğer panelde içten bir hasar varsa komple ekran değişebilir. Mate 10 Lite IPS panel, değişimi AMOLED'lere göre biraz daha düşük maliyetli olur.

Telefonu kapatıp açmayı ve yedek alıp formatlamayı denediniz değil mi? Küçük bir ihtimalle de olsa yazılımsal olabilir.
Yedekleyip format deneyebilirim ama yarın.
Telefoncuya göstersem arıza tespit yaptıktan sonra kendisi tamir etmek ister ve maliyet artar şart mı?

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular