Neler Yeni

Telefonumun dokunmtiği kendi kendine basıyo

hankSchrader

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
238
İsim
Hank Schrader
merhaba telefonumun markası xiaomi redmi note 9 pro alalı yaklasık 40 gün oldu pil olsun oyun performansı olsun mükemmel bir telefon. her neyse 1 hafta once telefonuma google tarayıcısından bı sıteden komık bır vıdeo ındırmek ıstedım. telefonuma ındırdım. ardından arkadasıma whatsap tarafından ılettım sonra telefonum kendı kendıne hava durumunu kısılerı acmaya basladı dokumatık kendı kendıne her yere bastı. ardından kapattım acım duzeldı. vırus gırdıgını dusunup korktum ve telefonu fabrıka ayarlarından sıfırladım. gmail hesabıma vırus bulasmıs olacagını dusundum ardından yenı gmaıl hesabından gırıs yaptım bır kac gun duzeldı sonra yıne aynısını gosterdı hard reset attım yenıden gırdım ve sorun devam ettı dun vatana verdım garantıye gıttı max 25 gun gelmıyecek sızce bır vırus gırdı ve telefonuma bunumu yaptı yoksa cıhaz sorunu mu bilgilendirirseniz sevinirim tesekurler.

hankSchrader

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
238
İsim
Hank Schrader
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cihaz sorunu olduğunu düşünüyorum.
bende çünkü sıfırladıktan sonra yeni gmail hesabımla girdim. korktugum ıcın sormak ıstedım bırde gmail hesabıma virüs bulaşması mümkünmüdür acaba ??
Mesaj otomatik birleştirildi:

Siri cevaplıyor;
Muhtemelen cihaz sorunudur. Yaptıklarınıza bakılırsa ancak servis düzeltebilir zaten.
gmail hesabıma vırus bulasması mumkunmu bu arada cevapladıgınız ıcın tesekurler

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Naneliprotein
merhaba telefonumun markası xiaomi redmi note 9 pro alalı yaklasık 40 gün oldu pil olsun oyun performansı olsun mükemmel bir telefon. her neyse 1 hafta once telefonuma google tarayıcısından bı sıteden komık bır vıdeo ındırmek ıstedım. telefonuma ındırdım. ardından arkadasıma whatsap tarafından ılettım sonra telefonum kendı kendıne hava durumunu kısılerı acmaya basladı dokumatık kendı kendıne her yere bastı. ardından kapattım acım duzeldı. vırus gırdıgını dusunup korktum ve telefonu fabrıka ayarlarından sıfırladım. gmail hesabıma vırus bulasmıs olacagını dusundum ardından yenı gmaıl hesabından gırıs yaptım bır kac gun duzeldı sonra yıne aynısını gosterdı hard reset attım yenıden gırdım ve sorun devam ettı dun vatana verdım garantıye gıttı max 25 gun gelmıyecek sızce bır vırus gırdı ve telefonuma bunumu yaptı yoksa cıhaz sorunu mu bilgilendirirseniz sevinirim tesekurler.
bende cihazınızın sorunu olcağını düşünüyorum şikayet var gibi sitelerdede yazan var dokunmatik sorununu note 9 daki ama sen yinede dikkat et kullanırken virüslü olduğunu düşündüğün yerlere girme

RMX2040 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hankSchrader

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
238
İsim
Hank Schrader
bende cihazınızın sorunu olcağını düşünüyorum şikayet var gibi sitelerdede yazan var dokunmatik sorununu note 9 daki ama sen yinede dikkat et kullanırken virüslü olduğunu düşündüğün yerlere girme

RMX2040 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
anladım umarım cihazın sorunudur ve yaparlar. birde benım o vıdeoyu ındırdıgım google hesabına vırus bulaşması mümkünmü benı en cok korkutan sey bu ve en merak ettıgım cevaplayan olursa gercekten cok sevınırım.

anladım umarım cihazın sorunudur ve yaparlar. birde benım o vıdeoyu ındırdıgım google hesabına vırus bulaşması mümkünmü benı en cok korkutan sey bu ve en merak ettıgım cevaplayan olursa gercekten cok sevınırım.
tüm şifrelerim o gmail hesabında

Siri

80+ Silver
En İyi Cevap
1
gmail hesabıma vırus bulasması mumkunmu bu arada cevapladıgınız ıcın tesekurler
Siri cevaplıyor;
Gmail hesabına bulaşması mümkün değildir. En fazla size tanımadığınız birinden gelen (belki tanıdığınız) epostayı açıp içerisindeki herhangi bir linke girerseniz veya içindeki bir şeyi indirirseniz sadece cihaza bulaşır (tabi bulaşan virüs telefon içeriğini çalmış olabilir). Ki indirseniz bile zaten sıfırlamış üstüne hard reset dahi atmışsınız muhtemel cevabımız cihaz sorunudur.

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Naneliprotein

tüm şifrelerim o gmail hesabında
gmail hesapınızda sizin yapmadığınız arkadaşınızdan geldiğini düşünmediğiniz bir mail geldi mi geldiyse sorun olabilir yada o gmaildeki youtube hesapınızda sizin abone olmadığınız bir kanala abone olduysa yada yorum atmadığınız video ya kendi yorum attıysa virüs vardır demekki ama çok sanmıyorum virüsün olduğunu

hankSchrader

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
238
İsim
Hank Schrader
Siri cevaplıyor;
Gmail hesabına bulaşması mümkün değildir. En fazla size tanımadığınız birinden gelen (belki tanıdığınız) epostayı açıp içerisindeki herhangi bir linke girerseniz veya içindeki bir şeyi indirirseniz sadece cihaza bulaşır (tabi bulaşan virüs telefon içeriğini çalmış olabilir). Ki indirseniz bile zaten sıfırlamış üstüne hard reset dahi atmışsınız muhtemel cevabımız cihaz sorunudur.
gmail hesapınızda sizin yapmadığınız arkadaşınızdan geldiğini düşünmediğiniz bir mail geldi mi geldiyse sorun olabilir yada o gmaildeki youtube hesapınızda sizin abone olmadığınız bir kanala abone olduysa yada yorum atmadığınız video ya kendi yorum attıysa virüs vardır demekki ama çok sanmıyorum virüsün olduğunu
hayır hıc bır gelen epostaya tıklamadım.vıdeoyu ındırdım ardından kendı kendıne basmaya basladı 1 gun sonra fabrıka ayarlarına dondurdum. ıse yaramadıgını dusunup hard reset attım ve baska gmail hesabıyla gırıs yaptım ve aynısı oldu galıba dedıgınız gıbı cıhazla alakalı

Flushixy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
Ali Akpoyraz
Instagram
instagram.com/aliakpoyraz
Aynı sorun iphonelara çoğunlukla ekran değiştirildikten sonra ortaya çıkabiliyor. Servise göndrrmeniz en mantıklısı olacaktır.

hankSchrader

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
238
İsim
Hank Schrader
Aynı sorun iphonelara çoğunlukla ekran değiştirildikten sonra ortaya çıkabiliyor. Servise göndrrmeniz en mantıklısı olacaktır.
dün gönderdim zaten sağolsunlar ilgilendiler ve gönderdiler bu arada hıc ekran degısımı falan olmadı gözüm gibi de bakıyordum. her neyse olacagı varmıs arkadaslarda sagolsun buyuk ıhıtımal vırus ıle ılgılı olmayacagını soyledı bıraz olsun rahatladım sıze de ayrıca tesekur ederım:)

Siri cevaplıyor;
her ıkınızede teşekkür ederim virüs ile ilgili olmayacagını bıraz ayrıntılı anlattınız benımde içim biraz olsun rahatladı ınsallah haledıp gonderırler.sızler ve diğer cevaplayanlara da çok çok teşekkür ederim:) :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,293
Üyeler
161,835
Son üye
Gozlerimikapatsam
Top Bottom