Telefonumun ısınma sorunu

c4s3rakun

80+
Reaksiyon skoru
53
Arkadaşlar telefonum omix x5 1hafta oldu alalı oyun oynarken çok ısınıyor şarja takıp dolmasını bekliyorum çok ısınıyor 58 dereceye çıkıyor varmıdır çözüm yolu

Arkadaşlar telefonum omix x5 1hafta oldu alalı oyun oynarken çok ısınıyor şarja takıp dolmasını bekliyorum çok ısınıyor 58 dereceye çıkıyor varmıdır çözüm yolu
telefon kaynaklıdır
Post automatically merged:

keşke o fiyatlara yd xiaomi alsaydınız

1 hafta olmuş isterseniz iade edin

telefon kaynaklıdır

keşke o fiyatlara yd xiaomi alsaydınız

1 hafta olmuş isterseniz iade
Bir mağaza dan gm21 aldım 1yıl önce kasko yaptırdım telefon yapılmazsa 1739 TL yi vericeklerini söylediler telefon yapılmadı çek verdiler ordan alış veriş yapmak zorunda kaldım

yüksek ihtimalle yoktur
Tecno pova Neo 2 de aynı fiyattı o nasıl

Bir mağaza dan gm21 aldım 1yıl önce kasko yaptırdım telefon yapılmazsa 1739 TL yi vericeklerini söylediler telefon yapılmadı çek verdiler ordan alış veriş yapmak zorunda kaldım
thh gitseydiniz parayı vermek zorundalardı iade et ve parayı al beyin bedava çeklede alsan iade yapabilirsin diye biliyorum

çünkü

Tecno pova Neo 2 de aynı fiyattı o nasıl
Infinix Hot 20 hali daha F/P. 8/128, daha iyi kamera, DTS Audio'lu vs çünkü.

thh gitseydiniz parayı vermek zorundalardı iade et ve parayı al beyin bedava çeklede alsan iade yapabilirsin diye biliyorum

çünkü
Sözleşme tipi bişey imzalatmışlardı

Olan oldu ama telefon soğutucular var soğuturmu acaba

Olan oldu ama telefon soğutucular var soğuturmu acaba
ben pek inanmıyorum ama yinede ne imzalatsalar iade edeilirsin bence hakkını ara

ben pek inanmıyorum ama yinede ne imzalatsalar iade edeilirsin bence hakkını ara
Ben telefonu söktüm bu yüzden bı yetkim olmadı telefon hasarı %60 ı geçerse yapılmıyodu benimkide geçmiş

Geri