Neler Yeni

Yardım Xiaomi Redmi Note 9S Kamera Camı Tamiri

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Alpaslan Alkan
Arkadaşlar iyi forumlar herkese. Akşam 9 civarında otobüsteyken ani dönüşte savruldum ve cebimdeki telefonu otobüs koltuğuna sertçe vurdum. Ardından kamera "camı" kırıldı. Marka modelim ise Xiaomi Redmi Note 9S. Birkaç sorum olacak, yardımınıza ve deneyiminize ihtiyacım var ;

1) Ben bu telefonu İstanbul içinde güvenilir ve fiyat/kalite açısından nerede yaptırabilirim?
2) Fiyatı ne kadardır? (İnternette camın fiyatı 245 TL civarıydı)
3) Yaptırmadan kullanmaya devam edersem ve lenslere su veya toz kaçarsa ne olur?
4) Yaptırmak güvenli mi? Yani telefonumun kamera camını yaptırayım derken anakartından da olur muyum?
5) Kendim yapmaya kalkışsam nasıl yapabilirim?

Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim, iyi geceler herkese.

Owlore

80+ Bronze
Xiaomi sitesinden teknik servislere bakabilirsin hocam, elden götürürsün fiyat alırsın pürüz çıkacağını sanmam. Ben poco x6 pro kullanıyorum, düşürmüştüm ekran için servise götürdüm telefonu. Güzel tamir edilmiş ama aldıktan sonra telefon tarihi değişikti wpde stickerlar falan gitmişti ne yaptılar bilmiyorum anlamadım

Awsed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Zeynel Çalık
tamire vermeden once telefonu servis modu gibi bir şey vardı ona alın. herhangi bir kişisel verinize erişemiyor ekran için istediği testleri yapabiliyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Alpaslan Alkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Xiaomi sitesinden teknik servislere bakabilirsin hocam, elden götürürsün fiyat alırsın pürüz çıkacağını sanmam. Ben poco x6 pro kullanıyorum, düşürmüştüm ekran için servise götürdüm telefonu. Güzel tamir edilmiş ama aldıktan sonra telefon tarihi değişikti wpde stickerlar falan gitmişti ne yaptılar bilmiyorum anlamadım
Öyle yapacağım hocam. İnternetten birkaç video baktım tamir süresi ortalam 10 dakika sürüyordu videolarda. Telefon gün boyu onlarda kalmaz değil mi? Direkt 1 saat içinde yapıp verirler herhalde.
Mesaj otomatik birleştirildi:

tamire vermeden once telefonu servis modu gibi bir şey vardı ona alın. herhangi bir kişisel verinize erişemiyor ekran için istediği testleri yapabiliyor.
Xiaomi telefonlarda nasıl yapılır bilmiyorum

Awsed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Zeynel Çalık
Öyle yapacağım hocam. İnternetten birkaç video baktım tamir süresi ortalam 10 dakika sürüyordu videolarda. Telefon gün boyu onlarda kalmaz değil mi? Direkt 1 saat içinde yapıp verirler herhalde.

xiaomide sanırım 2. alan diye geciyor.... 2. alandan cıkarken sifre vs soruyorsa eğer 2. alana alıp tamire verebilirsiniz

Vitorrs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
Tahir Öztürk

Telefoncuya verirseniz tamir edip verebilir hemen ama yetkili servisin hemen tamir edeceğini düşünmüyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Alpaslan Alkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Telefoncuya verirseniz tamir edip verebilir hemen ama yetkili servisin hemen tamir edeceğini düşünmüyorum
Hocam zaten 3 senedir kullanıyorum garantisi kalmadı artık bu yüzden nereye verdiğimin bir önemi yok bence. Sadece güvenilir ve işini iyi yapıyor olsa yeterli. GSM iletişim ve Teknoway buldum sizce güvenilir midir bilginiz var mı? Ayrıca kamera camında çok küçük bir delik var onu bantla kapatmalı mıyım toz ve su girmemesi için yoksa yarına kadar idare eder mi sizce?

Vitorrs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
Tahir Öztürk
Hocam zaten 3 senedir kullanıyorum garantisi kalmadı artık bu yüzden nereye verdiğimin bir önemi yok bence. Sadece güvenilir ve işini iyi yapıyor olsa yeterli. GSM iletişim ve Teknoway buldum sizce güvenilir midir bilginiz var mı? Ayrıca kamera camında çok küçük bir delik var onu bantla kapatmalı mıyım toz ve su girmemesi için yoksa yarına kadar idare eder mi sizce?
Suyla temas etmesin yeterli bantlamana gerek yok tamir konusunda neresi iyidir bilgim yok

Ukta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Alperen Çelebi
hocam a kalite ebile olsa çakma parça almayın. ben zamanıda ilk çıktığında redmi note 6 pro almıştım. ekranı kırıldı A kalite cam taktırdığım gün masada duran telefonun ekranı durduk yere kırıldı.

Owlore

80+ Bronze

Servis süresini bilemem hocam, eğer sırada bekleyen başka müşteri vs varsa sürebilir. Benim işlem 4 5 gün falan aldı

Top Bottom