Neler Yeni

Telefonumuzu günde kaç kere şarj etmeliyiz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Onurcan Kula
Birçok forumda araştırdım ancak yanıt bulamadım, telefonumu günde 2 yada 2'den fazla şarj etsem bir problem olur mu, olursa ne gibi problemler olur? Şarjı %100 doldurmadan çeksem bir problem olur mu? EDIT: iPhone 5S eski bir cihaz kullanıyorum

Son düzenleme:

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Şarjını %20 ile %80 arasında tutmanın batarya için en sağlıklısı olduğu söyleniyor.
Bunun dışında 2 kere şarj et 5 kere şarj et falan hiç duymadım.

ufteker

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Umut Furkan Teker
Yeni nesil telefonlarda batarya kolay bozulmuyor, şarjın %10-15 arasındayken prize tak ve acil olmadığı sürece tamamen dolmadan çıkarmamaya çalış. Günde 2 defa şarj ediyorsan zaten bataryan yeteri kadar hasar görmüştür, 2 kere şarj etmenden de bir şey olmaz.

Excator23cm

80+ Gold
benim eski telefonum gm 5plus gün içinde oldukça şarj ettiğim için btarya çok dayanmadı ama şu anda redmi note 8 kullanıyorum pubg oynuyorum gün içinde sosyal medyada oldukça geziniyorum günde bir defa şarj ediyorum senin telefonun markası ne

Balkız

80+ Gold
En İyi Cevap
5
Birçok forumda araştırdım ancak yanıt bulamadım, telefonumu günde 2 yada 2'den fazla şarj etsem bir problem olur mu, olursa ne gibi problemler olur? Şarjı %100 doldurmadan çeksem bir problem olur mu?
Ben çoğu zaman %100 olmadan çekerim, ilk başlarda 6-7 saat giden şarj neredeyse 3-4 saat gitmeye başladı artık. Acil olmadıkça %100 olmadan çekme.

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,418
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
Yeni nesil telefonlarda batarya kolay bozulmuyor, şarjın %10-15 arasındayken prize tak ve acil olmadığı sürece tamamen dolmadan çıkarmamaya çalış. Günde 2 defa şarj ediyorsan zaten bataryan yeteri kadar hasar görmüştür, 2 kere şarj etmenden de bir şey olmaz.
Ben saat 7 de alıyorum 14'e kadar aralıksız 5-6 saat bakıyorum şarj 15'e kadar.2 kere şarjın zararı var mı?Gece takıp sabah 100 de 100 iken.
Sonra 15 gibi geri takıyorum.

VitoScaletta

80+ Gold
zaten bu dönemde telefonunu yıllarca kullanan yok kullanan max 3 yıl kullanıyor değiştiriyor istediğin kadar şarj et

Lergoooon

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,872
İsim
Hüseyin Akbal
1715mAh bataryalı İphone 6'mı şarja takılı kullanıyorum.

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,418
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
zaten bu dönemde telefonunu yıllarca kullanan yok kullanan max 3 yıl kullanıyor değiştiriyor istediğin kadar şarj et
Annemin 5 yıllık eski telefonu(hayvan kurtarmaca telefonu) bunu beğenmedi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Onurcan Kula

Eski nesil bir telefonum var iPhone 5S bunun için ne dersin? tabii ben de çok kullanmıyorum ama kullanmam gerektiğinde de 2 kere şarj etsem bir problem olur mu? Şarj etmeye de 20-35 arası başlıyorum aşağısına nadir düşürüyorum ve 100 olunca da 10 dakika bekletip çıkartıyorum

ufteker

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Umut Furkan Teker
Teknolojik ürünler ne kadar fazla kullanılırsa ömrü o kadar bitiyor, onun dışında günde 2 kere şarj etmenizden dolayı ek problem oluşmaz. Şarjı da 20-35 arası değil de uyarı geldiği zaman prize takmanda fayda var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Onurcan Kula
Teknolojik ürünler ne kadar fazla kullanılırsa ömrü o kadar bitiyor, onun dışında günde 2 kere şarj etmenizden dolayı ek problem oluşmaz. Şarjı da 20-35 arası değil de uyarı geldiği zaman prize takmanda fayda var.

Çok teşekkür ederim dostum birkaç kişiye de faydası olduysa ne mutlu

Top Bottom