uzayalkan 80+ Katılım 18 Mart 2023 Mesajlar 369 Dahası Reaksiyon skoru 80 İsim Uzay Alkan Discord ρredator#1881 22 Mart 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #14 Mawilarq47 yazmış: hayır. yanlış biliyorsun. gösteriyor. Devamı için tıklayın... çalınan bi telefonum vardı polise vermiştik imeisini falan giriyorum o imeiyi çalıntı falan yazmıyor
Mawilarq47 yazmış: hayır. yanlış biliyorsun. gösteriyor. Devamı için tıklayın... çalınan bi telefonum vardı polise vermiştik imeisini falan giriyorum o imeiyi çalıntı falan yazmıyor
M Mawilarq47 80+ Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 149 Dahası Reaksiyon skoru 41 İsim Korkusuz korkak 22 Mart 2023 #15 uzayalkan yazmış: çalınan bi telefonum vardı polise vermiştik imeisini falan giriyorum o imeiyi çalıntı falan yazmıyor Devamı için tıklayın... imei sorgulayınca durum kısmında yazıyor normalde. sizinkini bilemiyorum neden yazmadığını
uzayalkan yazmış: çalınan bi telefonum vardı polise vermiştik imeisini falan giriyorum o imeiyi çalıntı falan yazmıyor Devamı için tıklayın... imei sorgulayınca durum kısmında yazıyor normalde. sizinkini bilemiyorum neden yazmadığını