e_mir
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
Antutu benchmarkAteş ölçer yok bi uygulama falan yok mu ölçebileceğim.
Antutu benchmarkAteş ölçer yok bi uygulama falan yok mu ölçebileceğim.
@Mr.Amd hangi uygulamayı kullanıyorsa sen de onu kullanabilirsin.Ateş ölçer yok bi uygulama falan yok mu ölçebileceğim.
Booster+
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sıcaklıkları 1 derece yüksek yada aşağısı gösteriyor yani %98 doğru diyebilirim.
Bu arada oyunlara faydası yok sadece sıcaklık için yükle 4x faster falan fasa fiso sadece drop önlüyor.Game Booster 4x Faster - Apps on Google Play
Game Booster, GFX Tool is now compatible with newer game updateplay.google.com
Uygulamayı açtığımda böyle bir şey çıktıGame Booster 4x Faster - Apps on Google Play
Game Booster, GFX Tool is now compatible with newer game updateplay.google.comMesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada oyunlara faydası yok sadece sıcaklık için yükle 4x faster falan fasa fiso sadece drop önlüyor.
Hocam kontrol edip dönüyorum hemenUygulamayı açtığımda böyle bir şey çıktı
Alıntıyı görüntüle
Hocam bi ayarı yok gibi duruyo. Otomatik çıkması lazımdı. Ben pro versiyonunu kullanıyorum sanırım ondanHocam kontrol edip dönüyorum hemen
Apk linki atabilirim istersenHocam kontrol edip dönüyorum hemen
Hocam bi ayarı yok gibi duruyo. Otomatik çıkması lazımdı. Ben pro versiyonunu kullanıyorum sanırım ondan
Atın iyi olur.Hocam kontrol edip dönüyorum hemen
Hocam bi ayarı yok gibi duruyo. Otomatik çıkması lazımdı. Ben pro versiyonunu kullanıyorum sanırım ondan
Apk linki atabilirim istersen
Biraz sıcakmış ama hızlı pil tüketimi dışında bir şey olmaz diye düşünüyorum.Değerler böyle yaşadığım yer şuan 42 derece
Alıntıyı görüntüle
P smart 2019 kullanıyorum kirin 710 işlemci var ama sadece forumdayken bu değerler.Biraz sıcakmış ama hızlı pil tüketimi dışında bir şey olmaz diye düşünüyorum.
Telefonun kılıfı takılı mı?P smart 2019 kullanıyorum kirin 710 işlemci var ama sadece forumdayken bu değerler.