bataryan kayışı koparmış olabilirTelefonun şarjı 0 dı sarja taktim 47 oldu bir anda ???
benim telefon redmi note 7 1.5 yıldır kullanıyorum yeni oldu bende de %11den 22 oldu ve %1de çok kalıyor %0da bile çalıştı sence batarya değiseyim mi?Geçmiş olsun batarya gidiyor
Telefonu değiştir bence zaten üzerinden yıllar geçmişTelefoncu yapabilir mi ya da telefonu değiştireyim mi 6 yıllık telefon markasi samsung galaxy on7
Sana çok sıkıntı yaptığı zaman değiştir pahalı orijinal bataryalar eğer hızlı bitme gibi sıkıntı yapmıyorsa sorun yok bana sorarsanbenim telefon redmi note 7 1.5 yıldır kullanıyorum yeni oldu bende de %11den 22 oldu ve %1de çok kalıyor %0da bile çalıştı sence batarya değiseyim mi?
ilk halinden hızlı bitiyor ama benim için pek sorun olmaz.Sana çok sıkıntı yaptığı zaman değiştir pahalı orijinal bataryalar eğer hızlı bitme gibi sıkıntı yapmıyorsa sorun yok bana sorarsan
Birkaç ay sonra 3. yıla giricez Huawei P Smart 2018 ile şarjı hızlı bitiyor kullanım olursailk halinden hızlı bitiyor ama benim için pek sorun olmaz.