🕹️ Telefonunuzda Hangi Oyunlar Var? 📱

Telefonum 16GB olduğu için oyun yüklü değil. Tablette yüklü bir tek. Onlarda: Brawl Stars, Clash of Clans, Pou, PUBG mobile (en son ne zaman oynadığımı hatırlamıyorum), Dead Cells...

Demek üniversiteli değilsin.. 101 bilmeyeni kapıdan içeri almıyorlar haberin olsun.

Üni ve ortamına göre doğru bilgi, aga ortamın varsa net bilmen lazım, kızlarında olduğu ortamda onlara göre değişir :D.

Telefonum 16GB olduğu için oyun yüklü değil. Tablette yüklü bir tek. Onlarda: Brawl Stars, Clash of Clans, Pou, PUBG mobile (en son ne zaman oynadığımı hatırlamıyorum), Dead Cells...
yine iyisin geçen seneye kadar 8gb telefonlaydım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Üni ve ortamına göre doğru bilgi, aga ortamın varsa net bilmen lazım, kızlarında olduğu ortamda onlara göre değişir :D.
gel vs

Evet değerli dostlar! Hepimizin boş vakitleri değerlendirebilmesi için illa ki cep telefonunda bulundurduğu mobil oyunları vardır.
Peki sizin telefonunuzda hangi oyunlar var? :)

- Clash Royale
- 8 Ball Pool
- Subway Surf
- Clash of Clans
- Asphalt 8

1645003015829-1.jpg

Call Of Duty Mobile - Lords Mobile

ortam yapmak istiyorsan da 101 çok işe yarıyor hele ki masa 3 kişiyse ve 4. arıyorsa sosyalleşmek çok daha kolay oluyor :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,103
Üyeler
183,064
Son üye
bugra34
Geri