DR. BİYOLOJİ
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 8,326
200gb değildir o gb olsa duramazsın200gb lık bişeyler var işte çıtırlık arada giriyorum
200gb değildir o gb olsa duramazsın200gb lık bişeyler var işte çıtırlık arada giriyorum
Evet doğru üniversiteli değilimDemek üniversiteli değilsin.. 101 bilmeyeni kapıdan içeri almıyorlar haberin olsun.
yok gb ama cok nadir giriyom200gb değildir o gb olsa duramazsın
Demek üniversiteli değilsin.. 101 bilmeyeni kapıdan içeri almıyorlar haberin olsun.
yine iyisin geçen seneye kadar 8gb telefonlaydımTelefonum 16GB olduğu için oyun yüklü değil. Tablette yüklü bir tek. Onlarda: Brawl Stars, Clash of Clans, Pou, PUBG mobile (en son ne zaman oynadığımı hatırlamıyorum), Dead Cells...
gel vsÜni ve ortamına göre doğru bilgi, aga ortamın varsa net bilmen lazım, kızlarında olduğu ortamda onlara göre değişir.
Evet değerli dostlar! Hepimizin boş vakitleri değerlendirebilmesi için illa ki cep telefonunda bulundurduğu mobil oyunları vardır.
Peki sizin telefonunuzda hangi oyunlar var?
- Clash Royale
- 8 Ball Pool
- Subway Surf
- Clash of Clans
- Asphalt 8
![]()
ortam yapmak istiyorsan da 101 çok işe yarıyor hele ki masa 3 kişiyse ve 4. arıyorsa sosyalleşmek çok daha kolay oluyorÜni ve ortamına göre doğru bilgi, aga ortamın varsa net bilmen lazım, kızlarında olduğu ortamda onlara göre değişir.
Demek üniversiteli değilsin.. 101 bilmeyeni kapıdan içeri almıyorlar haberin olsun.
Yok iyi değilim. Biz kötüyüz aynenyine iyisin geçen seneye kadar 8gb telefonlaydım
Okey'e 4. arama meselesi artık bir âdet ve gelenek hâline geldi kardeşortam yapmak istiyorsan da 101 çok işe yarıyor hele ki masa 3 kişiyse ve 4. arıyorsa sosyalleşmek çok daha kolay oluyor![]()
Blöf tarzı türevilerini de dahil edelim biz oraya+Batak