E ExCodiac 80+ Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 24 Dahası Reaksiyon skoru 2 İsim ERKAN DENİZ ARICAK 13 Ekim 2024 #1 Merhabalar telegramda bir grubum var ama discord veya Instagram gibi grupta @everyone komutunu kullanamıyorum sadece kişisel etiketleme var. Bu konuda bilgisi olan varmı?
Merhabalar telegramda bir grubum var ama discord veya Instagram gibi grupta @everyone komutunu kullanamıyorum sadece kişisel etiketleme var. Bu konuda bilgisi olan varmı?
B Byk35 80+ Katılım 22 Nisan 2025 Mesajlar 1 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim Byk35 Bugün, 08:11 #2 Lütfen bilgisi olan bu soruya cevap verebilir mi ?? Mesaj otomatik birleştirildi: Bugün, 08:12 Byk35 yazmış: Lütfen bilgisi olan bu soruya cevap verebilir mi ?? Devamı için tıklayın... Sırf bu sorunun cevabını alabilmek için kayıt oldum buraya…
Lütfen bilgisi olan bu soruya cevap verebilir mi ?? Mesaj otomatik birleştirildi: Bugün, 08:12 Byk35 yazmış: Lütfen bilgisi olan bu soruya cevap verebilir mi ?? Devamı için tıklayın... Sırf bu sorunun cevabını alabilmek için kayıt oldum buraya…