Yardım Televizyon alırken nelere bakmalıyım?

supremos

80+
Reaksiyon skoru
29
20-25k civarlarina ailemin kullanmasi için televizyon alıcam pek bilgim yok nelere dikkat etmeliyim? Fiyat yeterli mi? Önerileriniz var mı?
Bilgilendirirseniz çok sevinirim

Önce inç yani TV'nin büyüklüğü senin fiyata en iyi ve zaten en yüksek 65 inç var iyi bir büyüklük ama bu sana kalmış bir şey zaten, ve sonra çözünürlüğe gelince TV lerde sadece 1080p full HD, yada 4K ultra HD var senin yazdığın fiyat gayet iyi o yüzden 4K al, zaten senin verdiğin fiyattaki TV lerin çoğu 4K, ve sonra panel tipi; LCD, IPS, QLED vb. falan TV için QLED daha iyi özellikle film için diğer panellere göre daha çok tercih ediliyor o yüzden QLED al ama sen yinede biraz araştır yanlış bir şey yapmanı yada almanı istemeyiz bide OLED değil QLED, ikisi farklı şeyler. Evet birde bir TV alırken açıklamada ki özelliklere dikkat et kontrol et, hayırlı olsun.

Önce inç yani TV'nin büyüklüğü senin fiyata en iyi ve zaten en yüksek 65 inç var iyi bir büyüklük ama bu sana kalmış bir şey zaten, ve sonra çözünürlüğe gelince TV lerde sadece 1080p full HD, yada 4K ultra HD var senin yazdığın fiyat gayet iyi o yüzden 4K al, zaten senin verdiğin fiyattaki TV lerin çoğu 4K, ve sonra panel tipi; LCD, IPS, QLED vb. falan TV için QLED daha iyi özellikle film için diğer panellere göre daha çok tercih ediliyor o yüzden QLED al ama sen yinede biraz araştır yanlış bir şey yapmanı yada almanı istemeyiz bide OLED değil QLED, ikisi farklı şeyler. Evet birde bir TV alırken açıklamada ki özelliklere dikkat et kontrol et, hayırlı olsun.
Teşekkür ederim

QLED MİNİ LEDE GELİRSEK PEKİ

müsait bu zamanda bu televizyon hakkında yorum yapabilir misin lütfen?
@Excalibur47
TV önerin iyi ama senin için daha iyi bir önerim var

Onvo 65OVF9250UQ 4K Ultra HD 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı Google Smart QLED TV

Şimdi sıra sıra anlatıyorum

Görüntü kalitesi olarak Onvo'nun sayfasında televizyonun Quatum Dot QLED + %100 renk hacmi + HDR/HDR 10 desteği vurgulanıyor, bu renklerin daha canlı, gölgeleri ve parlaklık farklarının daha net olabileceğini gösteriyor. Senin verdiğin marka yani Next, bu konuda zayıf kalıyor, ikiside 4K QLED 65 inç ama Onvo'nun özellikleri daha çeşitli ve iyi

Onvo'da Mediatek MT9603 gibi bir işlemciye sahip, Next ise Android tabanlı smart deneyimi sunuyor.
Sonuç: ( işlemci/arayüz ) akıcı arayüz + daha iyi hareket işleme konusunda Onvo bir adı avantajlı ve hareket görüntülerdeki bulanıklığı (motion blue) biraz azaltır, düzeltir

Sonuç: Onvo görüntü kalitesi olarak Next ten daha iyi ve işlemci olarak Onvo bir adım önde ve Onvo görüntü HDR Quantum Dod QLED gibi şeyler varken Next standart QLED deneyimi verir o yüzden bunu tavsiye ederim ama dediğim gibi yinede araştır ve emin ol.

Artı: Onvo bu kadar şeye rağmen Next'en çok daha ucuz bu sayede senin konuya açtığın bütçeyi de geçmez Next biraz geçiyor, bide şanslısın bahsettiğim televizyona 500 TL'lik akakçe indirim kuponunu sahip bu sayede 500 TL daha ucuza alacaksın, dikkat alırken kupon kodunu yazarak al o zaman 500 TL daha ucuza alırsın, hayırlı olsun.

İstersen git bak ama şu anda 20 25 bin arası bir MİNİ LED TV yok QLED var, açılan konuya bak 20 25 bin arası diyor, ona göre kanka
o yüzden demedim knk minilede gelirsek ne önerirsin demek istedim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,932
Üyeler
185,980
Son üye
BLACKSEAA
Geri