Dostum var ya işte 2 tane vida var 2 tane vida yerinde boş oraya takılır ama önce aparat alTelevizyonum da duvara asmak için kızaklı sistem yok. Ama televizyonu duvara asmam gerek. Akıl verirseniz sevinirim.
Hangi noktalar tam olarakYeri var işte.
Aparatı haricen satın alıyorsunuz.
Deliklerin hepsinde vida var, sadece altın sarısı yerler boşDostum var ya işte 2 tane vida var 2 tane vida yerinde boş oraya takılır ama önce aparat al
Dostum senin resmindeki delik yerleri yuvarlak içine aldımHangi noktalar tam olarak
Mesaj otomatik birleştirildi:
Deliklerin hepsinde vida var, sadece altın sarısı yerler boş
Çok teşekkür ederim.Dostum senin resmindeki delik yerleri yuvarlak içine aldım
32 ile 55 inç e uyumlu aşkı aparatı alırsan uyar senin tv ye
Askı aparatı dan vida çıkar tv ne uyumlu olanlara önce demirden sonrada tv deki yerlere geçireceksin Alıntıyı görüntüle
Aklına takılan bisi olursa yaz buradan parçalar gelince tarif ederiz en az 12 16 adet arası vida çıkar sen tv ye uyanlari yada tv üzerindekileri kullanacaksın Carrefoursa 69 tl aski aparatı satılıyorÇok teşekkür ederim.
Kızaklı olanlardan mı alayım, yoksa hareketli askı aparatımı?Aklına takılan bisi olursa yaz buradan parçalar gelince tarif ederiz en az 12 16 adet arası vida çıkar sen tv ye uyanlari yada tv üzerindekileri kullanacaksın Carrefoursa 69 TL aski aparatı satılıyor
Kızaklınin montajı basit olur , hareketli için biraz video izlemen gerekKızaklı olanlardan mı alayım, yoksa hareketli askı aparatımı?
İlgilendiğin için çok teşekkür ederimO
Kızaklınin montajı basit olur , hareketli için biraz video izlemen gerek
Ne demek dostum hayırlı günlerİlgilendiğin için çok teşekkür ederim