Nasıl bir sıkıntı olur biraz idare etmez mi beniEkran kartında HDMI girişi varsa tabii ki bağlayabilirsiniz.Ancak televizyon oyun için fazla iyi değildir haberiniz olsun
1 ay TV'yi monitör olarak kullandım hiçbir sorun görmedim.Ekran kartında HDMI girişi varsa tabii ki bağlayabilirsiniz.Ancak televizyon oyun için fazla iyi değildir haberiniz olsun
Televizyonların Hz ve MS değeri düşüktür.Bu yüzden fazla iyi değildir.Nasıl bir sıkıntı olur biraz idare etmez mi beni
Benim kullandığım TV 50Hz di. Gecikme yaklaşık 8ms. 2009 model.Televizyonların Hz ve MS değeri düşüktür.Bu yüzden fazla iyi değildir.
Eğer fps/moba oyunları oynamıyorsanız sıkıntı olmaz. Özellikle CS:GO tarzı oyunlarda çok sıkıntı çekersiniz ama video izleme , pes , assasins creed tarzı hikaye oyunları biraz daha iyi olur ama çok yakından oynamayın arada 40 cm'ye yakın mesafe olsun ki ekranı daha rahat görebilin.Nasıl bir sıkıntı olur biraz idare etmez mi beni
xfx rx580Ekran kartını yazman lazım.
idare eder birkaç ay televizyonların tepkime süreleri iyi değildir bunun bilgisini verelimNasıl bir sıkıntı olur biraz idare etmez mi beni