Ben eski tip bir uydu'da bile değiştirebiliyordum, büyük ihtimalle yeni nesil televizyonlarda da vardır bu özellik.Mantıklı ama kanalın isimlerinin değiştiğini zannetmiyorum
Ben eski tip bir uydu'da bile değiştirebiliyordum, büyük ihtimalle yeni nesil televizyonlarda da vardır bu özellik.Mantıklı ama kanalın isimlerinin değiştiğini zannetmiyorum
eğer sözünü dinlemiyorsa ve saygısızlık yapıyorsa biraz şiddet uygulayabilirsin veya kanalı sil bişey dersede ailene söyle1Televizyon kumandası üzerinde bulunan Menü (Home) tuşuna basın ardından Canlı Tv üzerine gelin.
2Kanal Listesi seçeneğine giriş yapın.
3Kanal listesi açılacaktır. Televizyon kumandası üzerinde bulunan sağ yön tuşuna basın Tümü seçeneğine basın.
4Düzenle’ ye girin.
5Listeden silmek istediğiniz kanal’ı seçin.
6Sil seçeneğine basın.
7Sil’e basın.
Kaynak:https://www.samsung.com/tr/support/tv-audio-video/how-do-i-delete-channels-on-tv/
sil gitsin hareket yaparsa döversin
yada bi kanalın adını masterchefin izlendiği kanalın adı yapsını gerçek kanalın adında bir kanal olucağı içinde gerçek kanalı silsin bu sefer hiç bulamazBence bu standart kullanıcıların yapabileceği bir şey değil, illa bir şekilde yapılıyordur ancak çok zor olucağını düşünüyorum. Fark edilmeden yapmanız mümkün gibi gözükmüyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kanalı sırası değişse de alfabetik sıralamadan bulabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şöyle bir şey yapabilirsiniz; diyelim 200 tane kanal var, ilerideki herhangi random bir kanalın adını masterchef'in izlendiği kanalın adı yapın, sonrasında normal masterchef kanalının adını da random bir şey koyun, 2 kanalın yerini değiştirim. Bu şekilde masterchef izlemek için girecek ancak farklı bir kanalla karşılaşacak, siz de normalde olması gereken kanala farklı bir isim vereceğiniz ve sıralamada ileriye taşıyacağınız için o kanalı bulması çok zor olucak.
Bakıyorum şimdi televizyon arçelikBen eski tip bir uydu'da bile değiştirebiliyordum, büyük ihtimalle yeni nesil televizyonlarda da vardır bu özellik.
Tamamdır, büyük ihtimalle söylediğimi yapabilecek ve sonuç alacaksınız, yine de durumdan haberdar ederseniz sevinirim.Bakıyorum şimdi televizyon arçelik
tv'nin marka modelini yazıp youtubeden bakabilirsin veya foruma yaz belki bilen biri vardır
Öyle bir ayar varsa büyük ihtimalle uydu ayarlarından bir seçenek değiştirerek bunu halledebileceksinizdir, @HT-WETA nın da dediği gibi marka model bilgisini youtube'a yazmanızı ve google'dan türkçe bir kaynak bulamazsanız ingilizce aratmanızı öneririm.
Uydu ayarlarına nerden giriliyor?Öyle bir ayar varsa büyük ihtimalle uydu ayarlarından bir seçenek değiştirerek bunu halledebileceksinizdir, @HT-WETA nın da dediği gibi marka model bilgisini youtube'a yazmanızı ve google'dan türkçe bir kaynak bulamazsanız ingilizce aratmanızı öneririm.
Uydu ayarlarına nerden giriliyor?
Öyle bir ayar varsa büyük ihtimalle uydu ayarlarından bir seçenek değiştirerek bunu halledebileceksinizdir, @HT-WETA nın da dediği gibi marka model bilgisini youtube'a yazmanızı ve google'dan türkçe bir kaynak bulamazsanız ingilizce aratmanızı öneririm.