Tv8 de masterchef diye bir yarışma var ve bunu benim kardeşim sabah akşam tekrarı olsa izler ders çalışmayı insanlarla iletişim kurmayı bıraktı şifre kurmayı veya kanalı silmeyi yapamam çünkü bunu yaptığımı anlar bende kanala gelince sinyal yok yazmasını istiyorum mesela derim işte uydu yüzünden falan bunu nasıl yapabilirim veya başka bir yöntemi var mı ?
Bence bu standart kullanıcıların yapabileceği bir şey değil, illa bir şekilde yapılıyordur ancak çok zor olucağını düşünüyorum. Fark edilmeden yapmanız mümkün gibi gözükmüyor.
Kanalı sırası değişse de alfabetik sıralamadan bulabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şöyle bir şey yapabilirsiniz; diyelim 200 tane kanal var, ilerideki herhangi random bir kanalın adını masterchef'in izlendiği kanalın adı yapın, sonrasında normal masterchef kanalının adını da random bir şey koyun, 2 kanalın yerini değiştirim. Bu şekilde masterchef izlemek için girecek ancak farklı bir kanalla karşılaşacak, siz de normalde olması gereken kanala farklı bir isim vereceğiniz ve sıralamada ileriye taşıyacağınız için o kanalı bulması çok zor olucak.
Bence bu standart kullanıcıların yapabileceği bir şey değil, illa bir şekilde yapılıyordur ancak çok zor olucağını düşünüyorum. Fark edilmeden yapmanız mümkün gibi gözükmüyor.
Kanalı sırası değişse de alfabetik sıralamadan bulabilir.
Şöyle bir şey yapabilirsiniz; diyelim 200 tane kanal var, ilerideki herhangi random bir kanalın adını masterchef'in izlendiği kanalın adı ile değiştirin, sonrasında normal masterchef kanalının adını da random bir şey koyun, 2 kanalın yerini değiştirim. Bu şekilde masterchef izlemek için girecek ancak farklı bir kanalla karşılaşacak, siz de normalde olması gereken kanala farklı bir isim vereceğiniz için o kanalı bulması çok zor olucak.