Televizyonu 2.monitör yapma

TahaCel

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
10,432
Evde sunny marka yeni televizyon var fazladan ben bunu monitörün yukarı kısmında duvara asmayı düşünüyorum 2.monitör yapmayı olur mu öyle bişey yapılır mı hdmi ile bağlasam çift monitör olur mu ama şuanki monitör displayport ile bağlı televizyona displayport var mı bilmiyorum daha bakmadım açıp 1.sorum bu diğeride televizyonu astığımda düz durucağı için sıkıntılı oluyo aşağıya eyimli olması lazım onun için aparatı ne diye bulurum varsa linkini atabilirmisiniz

IMG_1443.webp

böyle mi yapmak istiyorsun

eskiden böyleydi şuan da o setup ı bozdum ekran kartımın(rx580) güçsüz kaldığını gördüm bazı yerlerde
ama içine sinerse çok fazla zevk veriyor tavsiyemde çok yukarı asma
aparat içinde 'ahtapot tv askısı' diye aratırsan bulabilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1750804776091.webp

böylede var fotosu

eskiden böyleydi şuan da o setup ı bozdum ekran kartımın(rx580) güçsüz kaldığını gördüm bazı yerlerde
ama içine sinerse çok fazla zevk veriyor tavsiyemde çok yukarı asma
aparat içinde 'ahtapot tv askısı' diye aratırsan bulabilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
böylede var fotosu
eyw hocam zaten maksat film felan işimi bi tık kolayştırsın 2.monitör yapıcam şey nasıl oluyo peki hocam şuan monitör displayle bağlı tv yi hdmi ile bağlasam oluyo mu çift monitör yoksa ikiside aynı şey mi olması lazım

eyw hocam zaten maksat film felan işimi bi tık kolayştırsın 2.monitör yapıcam şey nasıl oluyo peki hocam şuan monitör displayle bağlı tv yi hdmi ile bağlasam oluyo mu çift monitör yoksa ikiside aynı şey mi olması lazım
fark etmiyor zaten tv de hdmi vardır dp yoktur muhtemelen ekran kartına direkt bağla görüntü ayarlarından da ikinci ekranı yukarıya taşıman yeterli

Geri