bahtsizbedevi23
80+ Bronze
çocuk bunu izlemiyordu dime la korku filmlerinde olur ya odaya girer biri küçük çocuk böyle boş televizyona bakar.Alıntıyı görüntüleEn son kardeşim televizyon izliyordu geldim baktım ki ekran bu halde belki ayarlarla oynamıştır sıfırlayayim dedim sıfırladım düzelmedi sorun ne acaba yardım edebilir misiniz? Bir çözümü var mı çözümü yoksa kardeşimi büyük ihtimal evlatlıktan reddedicez maalesef maliyeti kurtarmıyor
Valla boş boş televizyona baktığı doğrudur da geldiğimde güldür güldür acıktıçocuk bunu izlemiyordu dime la korku filmlerinde olur ya odaya girer biri küçük çocuk böyle boş televizyona bakar.
Yönetim kurulu hakkında ne gibi bir karar alır bilmiyorumda yazılım ile düzelmeyecek bir sorun değilse 1-2 ayda kurtarmazkardeşini sokağa bırak 1 2 ay dilensin masrafı karşılar
inşallah öledir yoksa kardeşine yazk olcakBişey fırlatıp kırmadıysa yazılımsaldır muhtemelen
Yok ses falan gelmedi renkler sabit değil birde hangi ışıklar yanıyorsa o şerit boyunca böyle oluyor. Kapatırken göz kırpma efektinde mesela göz tarafında şerit boyunca oluyor. Eğer yazılımsal ise çözümünü biliyor musunuz?Bişey fırlatıp kırmadıysa yazılımsaldır muhtemelen
MaalesefYok ses falan gelmedi renkler sabit değil birde hangi ışıklar yanıyorsa o şerit boyunca böyle oluyor. Kapatırken göz kırpma efektinde mesela göz tarafında şerit boyunca oluyor. Eğer yazılımsal ise çözümünü biliyor musunuz?
Bu sabah düzeldi mi acaba diye bir kontrol ettim düzelmemişti. Bende televizyon açık halde telefondan bakıyorum nasıl düzeltilir diye, sonra ümidi kestim tam televizyonu kapatıcam ki baktım ekran düzelmiş kendi kendine. Hiçbir sorun yoktu. Vestel sonuna kadar pişmanlıktır almayın aldırmayın. Tamda garantisi biteli 10 gün falan oldu.Alıntıyı görüntüleEn son kardeşim televizyon izliyordu geldim baktım ki ekran bu halde belki ayarlarla oynamıştır sıfırlayayim dedim sıfırladım düzelmedi sorun ne acaba yardım edebilir misiniz? Bir çözümü var mı çözümü yoksa kardeşimi büyük ihtimal evlatlıktan reddedicez maalesef maliyeti kurtarmıyor
Geçmiş olsun hocam. Bende vestel telefon almıştım. 6 saat ekran süresi aldığım telefon bir anda 2 saate düştü. Bakıyorum pili ne kullanıyor diye sistem kullanıyor gözüküyor. Servise verdim düzeltildi diyip verdiler ayni. Bidaha yolladım yazılım atıldı format vs dediler yine aynı. 3. sefer verince para iade etmek zorunda kaldılar. Vestel pişmanliktirBu sabah düzeldi mi acaba diye bir kontrol ettim düzelmemişti. Bende televizyon açık halde telefondan bakıyorum nasıl düzeltilir diye, sonra ümidi kestim tam televizyonu kapatıcam ki baktım ekran düzelmiş kendi kendine. Hiçbir sorun yoktu. Vestel sonuna kadar pişmanlıktır almayın aldırmayın. Tamda garantisi biteli 10 gün falan oldu.
garantisi varsa garantiye gönder yaparlarsa yaparlar ama büyük ihtimal ile baştan savmak için panel arızası deyip size kitlerler. İnternette biraz araştırma yap panel değişimi yapmadan da tamir edebilirsiniz . Kardeşin ekranı kırmadıysa tamir edilir kırdıysa evlatlıktan redAlıntıyı görüntüleEn son kardeşim televizyon izliyordu geldim baktım ki ekran bu halde belki ayarlarla oynamıştır sıfırlayayim dedim sıfırladım düzelmedi sorun ne acaba yardım edebilir misiniz? Bir çözümü var mı çözümü yoksa kardeşimi büyük ihtimal evlatlıktan reddedicez maalesef maliyeti kurtarmıyor
Vestel, general mobile gibi markalardan uzak durmak lazım. Zamanında yerli yerli diye itelediler millete ben şahsen bundan sonra alacağım ürünlerin Çin üretimi olduğuna bakmak yerine Türk üretimi olduğuna bakacağım. En sorunlu ürünler bizden çıkıyorGeçmiş olsun hocam. Bende vestel telefon almıştım. 6 saat ekran süresi aldığım telefon bir anda 2 saate düştü. Bakıyorum pili ne kullanıyor diye sistem kullanıyor gözüküyor. Servise verdim düzeltildi diyip verdiler ayni. Bidaha yolladım yazılım atıldı format vs dediler yine aynı. 3. sefer verince para iade etmek zorunda kaldılar. Vestel pişmanliktir
Teşekkür ederim. Düzeldi ama şuan diken üstünde gibiyiz her an bozulabilir diye. Birde fazla televizyonda izlemiyoruz sadece kardeşim ara sıra YouTube izliyor buna rağmen tv 2 sene dayanamıyor rezalet resmenDüzelmesine sevindim fotoyu görünce bir şey fırlatılmış gibiydi.
Garantisi 10 gün önce bitti şansa bak dünde direk arıza verdi. Ekran kırık yok açılan görüntüye göre o şeritlerin yeri degisiyordu. Sabah biraz kurcaladik düzeldi ama hâlâ güven vermiyorgarantisi varsa garantiye gönder yaparlarsa yaparlar ama büyük ihtimal ile baştan savmak için panel arızası deyip size kitlerler. İnternette biraz araştırma yap panel değişimi yapmadan da tamir edebilirsiniz . Kardeşin ekranı kırmadıysa tamir edilir kırdıysa evlatlıktan red