Neler Yeni

Telif yemeden nasıl YouTube edit'i yapılır?

Ruzgar1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Hamza Tuğran
Merhaba, YouTube'da savaş dizilerini filmlerini editliyorum. Ancak çoğu zaman teliflerden kaçamıyorum. Movavi edit programı aldım. Videonun gorüntü kalitesini bozmadan nasıl editler yapmam gerekir?

Ben videonun renk ayarlarıyla biraz oynuyorum, kanal logosunun üstünü blur yapıyorum, video sesinden daha yüksek müzik sesi ekliyorum ve videoyu 10'ar saniyelik parçalara bölüp bu parçaların yerlerini değiştiriyorum. Bunlar bazen işe yarıyor bazen yaramıyor. Sizin tavsiyeleriniz nelerdir?

UmutYiğit

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,322
İsim
Umut Yiğit Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Klavye
Merhaba, YouTube'da savaş dizilerini filmlerini editliyorum. Ancak çoğu zaman teliflerden kaçamıyorum. Movavi edit programı aldım. Videonun gorüntü kalitesini bozmadan nasıl editler yapmam gerekir?

Ben videonun renk ayarlarıyla biraz oynuyorum, kanal logosunun üstünü blur yapıyorum, video sesinden daha yüksek müzik sesi ekliyorum ve videoyu 10'ar saniyelik parçalara bölüp bu parçaların yerlerini değiştiriyorum. Bunlar bazen işe yarıyor bazen yaramıyor. Sizin tavsiyeleriniz nelerdir?
Hocam dizi sürelerine dikkat etmeniz gerekiyor,yasal bir sınırı vardı tam olarak hatırlamıyorum kaç saniye olduğunu.

şahin doğan

80+ Platinum
Telif hakkına sahip bir videoyu paylaşıyorsanız telif yemenizden doğal bir durum yok. Bunun bir çözümü olduğunu da sanmıyorum.

NeonPeekr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
Efe Benzil
görüntüyü ters çevirip kontrastı arttırmanız lazım diye biliyorum

milenix

80+ Gold

telifli içerikse kaçamazsın
Mesaj otomatik birleştirildi:

telifli içerikse kaçamazsın
ama 10 saniyelik kısmı kullanabilirsin 11 saniye kullanırsan telif yersin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,146
Üyeler
163,116
Son üye