Temalı Anakart Önerisi

Reaksiyon skoru
42
1748419548320.webp

Yakın zamanda anakart değişmeyi düşündüğüm için anakart bakarken buna denk geldim ve çok hoşuma gitti, fakat lga1700 giriş olduğunu görünce hayal kırıklığına uğradım. Başka bildiğiniz mATX temalı anakart var mıdır? Ekran kartım rx7700 xt eğer uyumluluk için soracak olursa. Ayrıca beyaz sistem topluyorum :)

Son düzenleme:
Alıntıyı görüntüle

Yakın zamanda anakart değişmeyi düşündüğüm için anakart değişmeyi düşündüğüm için anakart bakarken buna denk geldim ve çok hoşuma gitti, fakat lga1700 giriş olduğunu görünce hayal kırıklığına uğradım. Başka bildiğiniz mATX temalı anakart var mıdır? Ekran kartım rx7700 xt eğer uyumluluk için soracak olursa. Ayrıca beyaz sistem topluyorum :)

Son düzenleme:
Alıntıyı görüntüle

Yakın zamanda anakart değişmeyi düşündüğüm için anakart değişmeyi düşündüğüm için anakart bakarken buna denk geldim ve çok hoşuma gitti, fakat lga1700 giriş olduğunu görünce hayal kırıklığına uğradım. Başka bildiğiniz mATX temalı anakart var mıdır? Ekran kartım rx7700 xt eğer uyumluluk için soracak olursa. Ayrıca beyaz sistem topluyorum :)

Yine Asrock'un Livemixer temalı anakartları var ama problem şu, çıktıktan üç ay sonra tükeniyor.

Yine Asrock'un Livemixer temalı anakartları var ama problem şu, çıktıktan üç ay sonra tükeniyor.
B650 var ama mATX değil maalesef :( Onlarda çok güzelmiş.

Asus Mobile Suit Gundam ve Evangelion temalı anakartlar çıkarmıştı, fakat biri z590 diğeri de z790. Bulmak da imkansızdır.

Asus Mobile Suit Gundam ve Evangelion temalı anakartlar çıkarmıştı, fakat biri z590 diğeri de z790. Bulmak da imkansızdır.
Bir de beyazmış, şunların hepsini alıp seti tamamlayacaksın ne güzel olurdu

Bir de beyazmış, şunların hepsini alıp seti tamamlayacaksın ne güzel olurdu

Bunlar çok kısıtlı sayıda üretiliyor. Bir de küresel bir alsat akımı başladığı için tabiri caizse daha üretim bandındayken bitiyor.

Geri