Temasli gözükmeli miyim

Reaksiyon skoru
18
Ben 1 haftadir baska bir akrabamin yaninda oturuyorum ama burda yaşıyor olarak gözüküyorum onun testi pozitif çıktı bu durumda benimde temasli mi gozukmem mi gerekiyor okula gitmeli miyim?

Eğer aşın yoksa ve seni temaslı gösterirse karantinaya girersin. Ama eğer aşın varsa ve gösterilmezse temaslı olarak gidebilirsin.
Post automatically merged:

Yani ben aşım olduğundan oda arkadaşım pozitif çıktı ama karantinaya girmedim.

O senin adini verirse mesaj geliyor numarana zaten hemen, 1 hafta izolasyon başliyor.

Ben 1 haftadir baska bir akrabamin yaninda oturuyorum ama burda yaşıyor olarak gözüküyorum onun testi pozitif çıktı bu durumda benimde temasli mi gozukmem mi gerekiyor okula gitmeli miyim?
İkametgah durumuna göre karantinaya girmessin. İlk başladığı zamanlar olsa belki ama şuan da böyle bir durum olsa üniversite öğrencileri için bile problem yaratır.

Benim bildiğim artık temas kalktı ev bireylerinden biri pozitif olsa bile sende aşı varsa dışarı çıkabiliyorsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,981
Üyeler
191,017
Son üye
Sonoc756
Geri