Neler Yeni

Temasli gözükmeli miyim

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
burak gedik
Ben 1 haftadir baska bir akrabamin yaninda oturuyorum ama burda yaşıyor olarak gözüküyorum onun testi pozitif çıktı bu durumda benimde temasli mi gozukmem mi gerekiyor okula gitmeli miyim?

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver
Eğer aşın yoksa ve seni temaslı gösterirse karantinaya girersin. Ama eğer aşın varsa ve gösterilmezse temaslı olarak gidebilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yani ben aşım olduğundan oda arkadaşım pozitif çıktı ama karantinaya girmedim.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,570
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
O senin adini verirse mesaj geliyor numarana zaten hemen, 1 hafta izolasyon başliyor.

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ben 1 haftadir baska bir akrabamin yaninda oturuyorum ama burda yaşıyor olarak gözüküyorum onun testi pozitif çıktı bu durumda benimde temasli mi gozukmem mi gerekiyor okula gitmeli miyim?
İkametgah durumuna göre karantinaya girmessin. İlk başladığı zamanlar olsa belki ama şuan da böyle bir durum olsa üniversite öğrencileri için bile problem yaratır.

phxey41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
248
İsim
kerem
Benim bildiğim artık temas kalktı ev bireylerinden biri pozitif olsa bile sende aşı varsa dışarı çıkabiliyorsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,063
Üyeler
167,599
Son üye
yako22
Top Bottom