Neler Yeni

Tembellikten nasıl kurtulup eskisi gibi daha zeki olabilirim?

TheUMUT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
umut
Başlıktada belirttiğim gibi ama tembel değilim aslında herkes bana çok zeki olduğumu söylüyor ama bu zekiliğimi beynimi nasıl kullanacağımı bilmediğimi söylüyorlar buna annem ve öğretmenlerim dahil. 9. Sınıfa kadar hiç ders çalışmazdım ve düşük notlar alırdım. 9. Sınıfta bir arkadaşımla tanıştım. Bana ders konusunda çok tasvikleyici oldu. Azcık ders çalışsam bile 1 safya bile göz atsam derslerden 70 alıyordum ve sınıfta benden kat ve kat çalışkan insanlar varken ben sınıf 3. oldum. 10. sınıfta matematikten kaldım. Matematiği beceremiyorum ve buna rağmen 6. oldum. İlk okul 2 ye kadar matematiğim çok iyiydi. Annem beni bırakır tek başıma ders çalışırdım. Çok iyi hatırlıyorum o yaşta ders çalışabilecek bir kapasitem vardı. 3. sınıfta bilgisayarla tanışmamın ardından işler sarpa sardı. Ve şimdi dört işlemde bile zorlanıyorum ritmik saymları bilmiyorum yapamıyorum tek başıma ders çalışamıyorum ne yapmam lazım.

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,644
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
matematik için soruyorsan . matematik temelin yok gibi .

bunun için internette pdfler veya alışveriş sitelerinde kitaplar bulabilirsin.
temelini sağlamlaştırıp öyle ilerlemen lazım. yoksa çok zorlanırsın .

CharlesPolat

80+ Bronze
Başlıktada belirttiğim gibi ama tembel değilim aslında herkes bana çok zeki olduğumu söylüyor ama bu zekiliğimi beynimi nasıl kullanacağımı bilmediğimi söylüyorlar buna annem ve öğretmenlerim dahil. 9. Sınıfa kadar hiç ders çalışmazdım ve düşük notlar alırdım. 9. Sınıfta bir arkadaşımla tanıştım. Bana ders konusunda çok tasvikleyici oldu. Azcık ders çalışsam bile 1 safya bile göz atsam derslerden 70 alıyordum ve sınıfta benden kat ve kat çalışkan insanlar varken ben sınıf 3. oldum. 10. sınıfta matematikten kaldım. Matematiği beceremiyorum ve buna rağmen 6. oldum. İlk okul 2 ye kadar matematiğim çok iyiydi. Annem beni bırakır tek başıma ders çalışırdım. Çok iyi hatırlıyorum o yaşta ders çalışabilecek bir kapasitem vardı. 3. sınıfta bilgisayarla tanışmamın ardından işler sarpa sardı. Ve şimdi dört işlemde bile zorlanıyorum ritmik saymları bilmiyorum yapamıyorum tek başıma ders çalışamıyorum ne yapmam lazım.
Zeki falan diyenlere çok bakmamak lazım kim oğluna ya da saygılı bir öğrencisine kötü şey der ki derse motive olsun için denir genelde gerisi sende bitiyo

kumarga

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
410
İsim
Alkan Köroğlu
matematik için soruyorsan . matematik temelin yok gibi .

bunun için internette pdfler veya alışveriş sitelerinde kitaplar bulabilirsin.
temelini sağlamlaştırıp öyle ilerlemen lazım. yoksa çok zorlanırsın .
antremanlarla matematik kaynak önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
...
Matematik için temelden alman lazım.

Bir de bir süre bilgisayara ara versen iyi olur. Bir haftalık veya iki haftalık detoks gibi düşün. İnsan, yapacak bir şey bulamayınca istemese bile derslerine yöneliyor. Sonra işleri düzene oturtunca kontrllü bir şekilde bilgisayarında takılmaya devam edersin.

Top Bottom