Neler Yeni

Temeli olmayan bir insan TYT de yüksek puan alabilir mi?

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke
Soru başlıkta fakat ek olarak Temeli hiç olmayan bir insan notunu da eklemek istiyorum teşekkürler. Ve ek olarak böyle bir hedef koymak sizce mantıklı mı yoksa gerçekçilik mi göze alınmalı?

Kanaken

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
İbrahim
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Donanımı
tyt temel olmadan bir şeyler yaparsın fakat bu çok düşüktür
çalışıp yapmal daha mantıklı

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Miraç Acar
Türkçeniz bu şekilde ise ve özellikle matematik temeliniz yoksa 20 netten fazlası gelmez. TYT zaten "Temel Yeterlilik Testi" dir.

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,165
İsim
Emre siyah
yorum istiyor baya

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
tyt temel olmadan bir şeyler yaparsın fakat bu çok düşüktür
çalışıp yapmal daha mantıklı
Temel kasmayı düşünüyorum zaten Temmuz'da program yapıcağım Mat için direkt Antremanlarla matematik ile başlamayı düşünüyorum 40 seans fizik vb. Temel kaynaklarımda bulunuyor eğer orta düzeye gelebilirsem yüksek hedef tutmalı mıyım?

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,540
İsim
Oğuz
Çok kitap okuduysan anca yaparsın. Kendini başka şeylerle geliştirdiysen belki düşünmen gelişmiştir fakat temelin olmadan çok zor. Yüksekten kastın ne o da var. Maksimum 60 net diyorum ben.

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok kitap okuduysan anca yaparsın. Kendini başka şeylerle geliştirdiysen belki düşünmen gelişmiştir fakat temelin olmadan çok zor. Yüksekten kastın ne o da var. Maksimum 60 net diyorum ben.
Peki neler önerirsiniz? (Temel kasacağım)

YazılımKafa

80+ Silver
Soru başlıkta fakat ek olarak Temeli hiç olmayan bir insan notunu da eklemek istiyorum teşekkürler. Ve ek olarak böyle bir hedef koymak sizce mantıklı mı yoksa gerçekçilik mi göze alınmalı?
Tyt genel olarak yorum. Dersleri ortalama dinleyen ve çok kitap okuyan, okuduğunu anlayabilen kişiler iyi bir not alabilir

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke
Tyt genel olarak yorum. Dersleri ortalama dinleyen ve çok kitap okuyan, okuduğunu anlayabilen kişiler iyi bir not alabilir
Temel kasıp ve ek olarak mat kasarsam seneye hukuk gibi bir bölüm gelebilir mi? (Bu arada Türkçe 18-20 net yapıyorum genellikle)

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,540
İsim
Oğuz
Peki neler önerirsiniz? (Temel kasacağım)
Temel kasmak için basit bir paragraf kitabı al. Günde 100 sayfa falan kitap oku. Antrenmanlarla Matematik ve Geometri'ye başla.

YazılımKafa

80+ Silver
Temel kasıp ve ek olarak mat kasarsam seneye hukuk gibi bir bölüm gelebilir mi? (Bu arada Türkçe 18-20 net yapıyorum genellikle)
Senin bu mesajının tam altındaki arkadaşın yorumuna katılıyorum . Matt murdock arkadaş

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke
Temel kasmak için basit bir paragraf kitabı al. Günde 100 sayfa falan kitap oku. Antrenmanlarla Matematik ve Geometri'ye başla.
Peki bunları maksimum kaç günde veya ayda bitirmeliyim? Hepsi elimde var zaten bu yılın başında almıştım.

Top Bottom