Bu seneki sınavda -özellikle Fen bölümünde- hemen hemen %80'i bilgiye dayalıydı. En azından bana öyle geldi.yorum istiyor baya
Temel kasmayı düşünüyorum zaten Temmuz'da program yapıcağım Mat için direkt Antremanlarla matematik ile başlamayı düşünüyorum 40 seans fizik vb. Temel kaynaklarımda bulunuyor eğer orta düzeye gelebilirsem yüksek hedef tutmalı mıyım?tyt temel olmadan bir şeyler yaparsın fakat bu çok düşüktür
çalışıp yapmal daha mantıklı
Peki neler önerirsiniz? (Temel kasacağım)Çok kitap okuduysan anca yaparsın. Kendini başka şeylerle geliştirdiysen belki düşünmen gelişmiştir fakat temelin olmadan çok zor. Yüksekten kastın ne o da var. Maksimum 60 net diyorum ben.
Tyt genel olarak yorum. Dersleri ortalama dinleyen ve çok kitap okuyan, okuduğunu anlayabilen kişiler iyi bir not alabilirSoru başlıkta fakat ek olarak Temeli hiç olmayan bir insan notunu da eklemek istiyorum teşekkürler. Ve ek olarak böyle bir hedef koymak sizce mantıklı mı yoksa gerçekçilik mi göze alınmalı?
Temel kasıp ve ek olarak mat kasarsam seneye hukuk gibi bir bölüm gelebilir mi? (Bu arada Türkçe 18-20 net yapıyorum genellikle)Tyt genel olarak yorum. Dersleri ortalama dinleyen ve çok kitap okuyan, okuduğunu anlayabilen kişiler iyi bir not alabilir
Temel kasmak için basit bir paragraf kitabı al. Günde 100 sayfa falan kitap oku. Antrenmanlarla Matematik ve Geometri'ye başla.Peki neler önerirsiniz? (Temel kasacağım)
Senin bu mesajının tam altındaki arkadaşın yorumuna katılıyorum . Matt murdock arkadaşTemel kasıp ve ek olarak mat kasarsam seneye hukuk gibi bir bölüm gelebilir mi? (Bu arada Türkçe 18-20 net yapıyorum genellikle)
Peki bunları maksimum kaç günde veya ayda bitirmeliyim? Hepsi elimde var zaten bu yılın başında almıştım.Temel kasmak için basit bir paragraf kitabı al. Günde 100 sayfa falan kitap oku. Antrenmanlarla Matematik ve Geometri'ye başla.