benim alacagım 2400Hocam fiyatını bilmiyorum ama series s in çok da ileriye dönük bir konsol olduğunu düşünmüyorum. Eyer 4k bandına çıkabilirsiniz kesinlikle çıkın veya çıkmaya çalışın. Eyer kesinlikle çıkamıyorsanız şuan ve önümüzdeki 2-3 yıl idare eder. O yüzden iyi bir fiyata bulursanız alabilirsiniz bence. İllaki bir fiyat vermek gerekirse 2500 TL nin altında olursa iyi olur
hocam bide sey daha uyguna teshir urun varmis o alınır mıHocam fiyatını bilmiyorum ama series s in çok da ileriye dönük bir konsol olduğunu düşünmüyorum. Eyer 4k bandına çıkabilirsiniz kesinlikle çıkın veya çıkmaya çalışın. Eyer kesinlikle çıkamıyorsanız şuan ve önümüzdeki 2-3 yıl idare eder. O yüzden iyi bir fiyata bulursanız alabilirsiniz bence. İllaki bir fiyat vermek gerekirse 2500 TL nin altında olursa iyi olur
Hocam arkadaş yeni bir konu daha açmış aynı konu var zaten orada da cevap verdim burdan da vereyim bir önceki saydığım özellikler ve performans açısından one s series s in yanından geçemez ve series s ileriye dönük bir konsol sonuçta yeni nesil bir konsol ve bu nesilin sonuna kadar çatır çatır oynananacak ha ne olur 4 5 sene sonra çok çok güçlü oyunlar çıkar series s 60 fps değilde 30 oynatırHocam fiyatını bilmiyorum ama series s in çok da ileriye dönük bir konsol olduğunu düşünmüyorum. Eyer 4k bandına çıkabilirsiniz kesinlikle çıkın veya çıkmaya çalışın. Eyer kesinlikle çıkamıyorsanız şuan ve önümüzdeki 2-3 yıl idare eder. O yüzden iyi bir fiyata bulursanız alabilirsiniz bence. İllaki bir fiyat vermek gerekirse 2500 TL nin altında olursa iyi olur
fiyatHocam arkadaş yeni bir konu daha açmış aynı konu var zaten orada da cevap verdim burdan da vereyim bir önceki saydığım özellikler ve performans açısından one s series s in yanından geçemez ve series s ileriye dönük bir konsol sonuçta yeni nesil bir konsol ve bu nesilin sonuna kadar çatır çatır oynananacak ha ne olur 4 5 sene sonra çok çok güçlü oyunlar çıkar series s 60 fps değilde 30 oynatır
Dediğim gibi karar sizin ben pişman olmanızı istemediğim için biriktirmenizi ve yeni nesile geçmenizi öneriyorumfiyat
4300
biraz bekleyim fiyat duser miDediğim gibi karar sizin ben pişman olmanızı istemediğim için biriktirmenizi ve yeni nesile geçmenizi öneriyorum
Bunu bilemem ben belki artadabilir dolar çok oynak ama şu sıralar fiyatın artması için doların dahada artması ve yeni stok gelmesi lazım malum ekonomik durumlardan insanlar konsol alamıyor stoklar duruyor ama illaki bitecek ozaman kura göre yeni fiyat gelecektirbiraz bekleyim fiyat duser mi
Neden ileriye dönük değil? 1080p monitörde ilaç gibi.Hocam fiyatını bilmiyorum ama series s in çok da ileriye dönük bir konsol olduğunu düşünmüyorum. Eyer 4k bandına çıkabilirsiniz kesinlikle çıkın veya çıkmaya çalışın. Eyer kesinlikle çıkamıyorsanız şuan ve önümüzdeki 2-3 yıl idare eder. O yüzden iyi bir fiyata bulursanız alabilirsiniz bence. İllaki bir fiyat vermek gerekirse 2500 TL nin altında olursa iyi olur
hocam 3 yıl gunceleme alsa 3 yılda bana yeter ueni oyunlar gelir 3 yılda zaten ben pes fifa gta 5 forzi 4 gibi oyunlar oynarımBunu bilemem ben belki artadabilir dolar çok oynak ama şu sıralar fiyatın artması için doların dahada artması ve yeni stok gelmesi lazım malum ekonomik durumlardan insanlar konsol alamıyor stoklar duruyor ama illaki bitecek ozaman kura göre yeni fiyat gelec
Dediğim gibi bence kesinlikle paranızı 4k ya series s için biriktirmeye çalışın. Eyer kesinlikle biriktiremiyorsanız yapacak bir şey yok. One s de yüksek beklentiniz yoksa oyunları oynattıracaktır sonuçta . Fakat ömrü çok uzun olmaz. Aslında one s i 2. El alabiliyorsanız tahminimce series s i de 2. El alabilirsiniz. Kısacası 2. El de olsa series s almaya çılışın hocambenim alacagım 2400
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam xbox one s 2 el 2200 xbox serıes s 3500 3200 arasıDediğim gibi bence kesinlikle paranızı 4k ya series s için biriktirmeye çalışın. Eyer kesinlikle biriktiremiyorsanız yapacak bir şey yok. One s de yüksek beklentiniz yoksa oyunları oynattıracaktır sonuçta . Fakat ömrü çok uzun olmaz. Aslında one s i 2. El alabiliyorsanız tahminimce series s i de 2. El alabilirsiniz. Kısacası 2. El de olsa series s almaya çılışın hocam
Hocam Microsoft Bi müddet sonra series s satmak istiyecektir. Series s ve x ile yeni bir nesil açıldı. tabii ki bu hemen kesecek anlamına gelmiyor 2, belkide 3 yıl daha güncelleme verebilir. Lakin 2-3 yıl sonra kaç oyunda 1080p de sabit fps verebilir pek bilemiyorum. Lakin ucuz fiyata bulunursa düşünülebilirNeden ileriye dönük değil? 1080p monitörde ilaç gibi.
Hocam 1000tl daha çıkmaya çalışın kesinliklehocam xbox one s 2 el 2200 xbox serıes s 3500 3200 arası