Yardım temperli camın vidaları yok

1l568r

80+
Reaksiyon skoru
42
bu kasa şu an elimde ve temperli camın köşelerinde vidaları yok. fotoğrafta vidalar gözükmesine rağmen burda hiçbir şey yok nasıl çıkartabilceğimi bilmiyorum ekran kartını takıcam sadece bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim.

delikler dahi yoksa camda vidası camın yanındadır sürgülü kapaktır

camın kendisi kasa arkasına doğru kayıyor aynı gt301 kasa gibi buna bak bi böyle mi

bu kasa şu an elimde ve temperli camın köşelerinde vidaları yok. fotoğrafta vidalar gözükmesine rağmen burda hiçbir şey yok nasıl çıkartabilceğimi bilmiyorum ekran kartını takıcam sadece bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim.
arkada hocam vidaları

yani kayıyor gibi gözükmüyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

evet yok
arkadaşın dediği gibi arka kaydırmalı bir kapaktır belki, ayrıca hayatımda ilk defa duydum bitfenix diye bir marka

yani kayıyor gibi gözükmüyor

evet yok
Sök arkaya doğru kaydır aynı kasa bende var ztn

arkadaşın dediği gibi arka kaydırmalı bir kapaktır belki, ayrıca hayatımda ilk defa duydum bitfenix diye bir marka
öyle zaten söküyon arka tarafında kasanın vidalar sonra sürgülü cam geriye doğru çekiyon

Ekler

• 1690117652222875211125759088228.jpg
    1690117652222875211125759088228.jpg
    1 MB · Hit: 37
tamamdır hocam sağolun hallettim dediğiniz gibi sürgülüymüş :)

Sök arkaya doğru kaydır aynı kasa bende var ztn

öyle zaten söküyon arka tarafında kasanın vidalar sonra sürgülü cam geriye doğru çekiyon
evet evet viddaları sökünce sürüldü zaten sağ olun hocam

tamamdır hocam sağolun hallettim dediğiniz gibi sürgülüymüş :)

evet evet viddaları sökünce sürüldü zaten sağ olun hocam
rica ederim hocam

Geri