- Reaksiyon skoru
- 9,663
Temsilcilerimiz Beşiktaş ve Galatasaray'a Avrupa liginde başarılar.
bodo glimt - Beşiktaş 23:00
malmö - Galatasaray 20:45
bodo glimt - Beşiktaş 23:00
malmö - Galatasaray 20:45
size iyi bastılar zatenUmarım ikisine de basarlar![]()
Umarım ikisine de basarlar![]()
bu görsel hoş değil ben de Fenerbahçeliyim. bu arkadaş gibi vatan haini değilim orası ayrı. bu görseli kaldırmanızı rica ediyorum. arkadaşa vatan haini yazabilirsiniz.
bu görsel hoş değil ben de Fenerbahçeliyim. bu arkadaş gibi vatan haini değilim orası ayrı. bu görseli kaldırmanızı rica ediyorum. arkadaşa vatan haini yazabilirsin![]()
dostum sana ve senin gibilere saygım ve sevgim sonsuz. Fakat zaten o görselde benim temsili olarak göstermek istediğim kişiler onun gibi insanlar. fb'li si veya gs'li si veya bjk'li si farketmeksizin.bu görsel hoş değil ben de Fenerbahçeliyim. bu arkadaş gibi vatan haini değilim orası ayrı. bu görseli kaldırmanızı rica ediyorum. arkadaşa vatan haini yazabilirsiniz.
sağolasın bak 2. golü de bulduk ve öne geçtik. ülke adına ben çok sevindim. inşAllah galatasaray avrupa kupasını bile kaldırır. bu zihniyetler onu da istemez lakin ben canı gönülden isterim. isterse bizi 10-0 yensinler avrupada her türlü desteklerim.dostum sana ve senin gibilere saygım ve sevgim sonsuz. Fakat zaten o görselde benim temsili olarak göstermek istediğim kişiler onun gibi insanlar. fb'li si veya gs'li si veya bjk'li si farketmeksizin.
Hiçbir fenerliye güvenme alayı iki yüzlü vatan haini bu arkadaş gol yediğimizde bana gönderme yapıyordostum sana ve senin gibilere saygım ve sevgim sonsuz. Fakat zaten o görselde benim temsili olarak göstermek istediğim kişiler onun gibi insanlar. fb'li si veya gs'li si veya bjk'li si farketmeksizin.