Temu 0 tl kampanyası

timelytie

80+
Reaksiyon skoru
41
beyler ne bu bilen varsa anlatabilir mi ?

Ekler

• Screenshot_2025-05-22-09-32-26-518_com.einnovation.temu.webp
    Screenshot_2025-05-22-09-32-26-518_com.einnovation.temu.webp
    191.6 KB · Hit: 57
beyler ne bu bilen varsa anlatabilir mi ?
kampanyadan ücretsiz almak için alışveriş yapman gerek . alışveriş yaptıktan sonra orada yazan saatte o ürünü ücretsiz kapma hakkı geliyor. tabi sizin gibi birçok kişide pusuya yatıp beklediği için ücretsiz almak zor

kampanyadan ücretsiz almak için alışveriş yapman gerek . alışveriş yaptıktan sonra orada yazan saatte o ürünü ücretsiz kapma hakkı geliyor. tabi sizin gibi birçok kişide pusuya yatıp beklediği için ücretsiz almak zor
Peki alamazsak iptal edemez miyiz?

kampanya yalan database de kampanyayı kodlamamışlar otomatik tükendi diyor diğer arkadaşın dediği gibi pusuya yatma olayı yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Peki alamazsak iptal edemez miyiz?
normal 2-3 günde hazırlanan siparişlerim bu kampanya da anında hazırlanmaya başlamıştı kargoya verilmeden iptal ettim şansa forumda konusunda detaylı anlatmışlardı iptal edeme diye 11:30 da açılıyor diyor vakit geçiyor kargoya verilince gelmeden iptal edemezsin

Yalan sadece şu çiftlik oyunuyla bedava ürün veriyordu o da fixlendi.

tek adam akıllı kampanya 1000tl ve 1800tl kredi iadesi

Ben bu temu'nun bir dolandırıcılığna yenk düştüm. Bir ürün vardı sepetimde 450'tldi vergili 700 küsür'e geliyordu neyse bunlar bildirim attı spetinizde ki ürün 280tl düştü diye neyse aldım abi o haşımla sorgulamadan(son 1 adet diyordu) meğersem haysiyetsizler böyle yapıp vergi parasına bindirip indirim ayağına beni keklemişler aynı fiyata almış oldum yani indirimsiz.:peeposad::peeposad::peeposad: böyle kandırılmayın benim gibi.

0₺ değil. temu da bu olayların hiçbiri gerçek değil. zaten her gün çark veriyor ve bir kere bile olsun kötü bir şey vermez, hep en yükseğini verir

Geri