Neler Yeni

TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

valhalla

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Ahmet Taşlıova
Sınıra taklimicani bilse gider en pahalıdır bulur gene onu alır bu arkadaş para bol galiba :)

Ozman kendi soruma mantik yürüteyim :) Tr saati olursa Nisan 26 da vermiş oluyorum Çin saati zaten ilerde 5 saat falan yani ikisindede 26da sipris geçmiş oluyorum temu hata vermesse sorun yok demektir bence nede olsa onlar ayarlıyor öyle değilmi ?
Yaaaniiii... Mantık olarak sana katılıyorum ama retorikte ne kadar uygulanabilir test etmek lazım gelir..
Mesaj otomatik birleştirildi:

Temu cidden bağımlılık yapıyor. Sipariş hakkım doldu ama yine de girip sepete sürekli bir şeyler ekliyorum. Zevk veriyor ürünlerin arasında kaybolmak. Aliexpress de aynı
Desene seni de kaybettik :D

Palo DAYI 👑

80+ Platinum

valhalla

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Ahmet Taşlıova

Alyx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,021
İsim
Murat
Yaaaniiii... Mantık olarak sana katılıyorum ama retorikte ne kadar uygulanabilir test etmek lazım gelir..

ben taaa ne zaman bağımlı oldum :D geçen sene yavaş yavaş başladı bu sene coşturdu

KingDeViL

80+ Bronze

valhalla

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Ahmet Taşlıova
ben taaa ne zaman bağımlı oldum :D geçen sene yavaş yavaş başladı bu sene coşturdu
Eyvah eyvah...
Dostum dozu azalt ruh sağlığın için bak ciddiyim... Hepimiz biliyoruz alışverişin sınırı yoktur, bi süre sonra alışveriş bağımlısı olursun farkına varmadan...

Palo DAYI 👑

80+ Platinum

bilemedimki simdi ya odeme yapsam karttan cekicek direk :) bide onu iadesini bekle isin yoksa :)

valhalla

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Ahmet Taşlıova

Palo DAYI 👑

80+ Platinum

eternal_snow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
466
İsim
ömer faruk
Temu cidden bağımlılık yapıyor. Sipariş hakkım doldu ama yine de girip sepete sürekli bir şeyler ekliyorum. Zevk veriyor ürünlerin arasında kaybolmak. Aliexpress de aynı
Valla ben de aynı şekilde 2 3 günde bir 1000 kredi gelince 600 700 lira üstüne ekleyip tekrar alışveriş yapıyorum , gelen malzemelerden birkaçını satıp tekrar sipariş geçiriyorum kartı takla attırma yöntemine döndü iyice

• Beğen
Reaksiyonlar: Alyx
Top Bottom